ULTIMĂ ORĂ:

CNA a decis sa nu mai prelungeasca licenta audiovizuala a Taraf TV! Vezi detalii

CNA a decis sa nu mai prelungeasca licenta audiovizuala a Taraf TV! Vezi detalii
Citit : 9 views Comentariu

 

 

 

Consiliul National al Audiovizualului (CNA) a decis, in sedinta de astazi, sa nu prelungeasca licenta audiovizuala a Taraf TV, care expira pe 15 februarie, fapt care presupune ca televiziunea ce difuzeaza in prezent manele si muzica de petrecere se va desfiinta, scrie Mediafax.

 

 

CNA a analizat, astazi, solicitarea societatii Real Top Media TV SRL de prelungire a licentei audiovizuale de satelit pentru televiziunea muzicala Taraf TV.

 

Asociatii societatii Real Top Media TV SRL sunt: Silvius Prigoana (30%), Honorius Adrian Prigoana (30%), Rares Gardus (20%), Dumitru Mihalache (10%) si Gheorghe Minea (10%).

 

„Pentru” prelungirea licentei Taraf TV au votat doar cinci membri ai CNA (Florin Gabrea, Narcisa Iorga, Viorel-Vasile Buda, Cristina Trepcea si Rasvan Popescu), in timp ce „impotriva” prelungirii au votat Laura Georgescu, Monica Gubernat, Christian Mititelu si Radu Calin Cristea. Pentru ca Taraf TV sa poata functiona si dupa 15 februarie, ar fi trebuit ca pentru prelungirea licentei sa voteze minimum sase membri ai CNA.

 

Potrivit discutiilor din sedinta CNA, cei mai multi membri ai Consiliului au considerat ca videoclipurile cu manele care sunt difuzate permanent pe Taraf TV incalca legislatia audiovizualului, prezentand femei care mimeaza actul sexual si in alte ipostaze degradante. De asemenea, intr-un videoclip aparea un minor inconjurat de femei imbracate sumar. Licenta audiovizuala a Taraf TV expira pe 15 februarie, motiv pentru care la acel moment televiziunea trebuie sa inceteze emisia.