Cod galben de ceata, joi, 13 februarie, in judetele Iasi, Vaslui, Galati, Bacau si Vrancea

 

 

 

COD GALBEN de ceaţă pana la ora  9.00 local în județele Iași, Vaslui, Galați, Bacău, Vrancea, inclusiv drumurile naționale și europene. Se vor semnala : ceață, vizibilitate redusă sub 200m, izolat sub 50 m, burniță sau chiciură

 

 

De asemenea va fi ceaţă în judetul Ilfov si Municipiul Bucuresti, indeosebi zona periferica, precum şi drumurile naţionale şi europene aferente şi autostrazile A1, A2 si A3.

 

Potrivit Centrului INFOTRAFIC, circulaţia auto se desfăşoară îngreunat pe mai multe drumuri importante din ţară, din cauza ceţii dense care determină scăderea vizibilității, local sub 200 metri și izolat sub 50 metri. Fenomenul este întâlnit pe tronsonul București – Ploiești al autostrăzii A3 și pe DN 2 între localitățile ialomițene Sinești și Ciocârlia.

 

Conducătorii auto sunt sfătuiţi să adapteze viteza în funcţie de distanța de vizibilitate, să folosească luminile de întâlnire împreună cu cele de ceaţă şi să mărească, în mers, spațiul față de vehiculul precedent.

 

 

 

 

 

 

Lasă un răspuns

Your email address will not be published.

ARTICOL PRECEDENT

Atentie soferi! Au reinceput lucrarile la liniile de tramvai din zona Tesatura – Calea Chisinaului – Baza 3

URMĂTORUL ARTICOL

Absolventii de liceu din promotii anterioare care au picat de cel putin doua ori Bacalaureatul pana acum si care se inscriu la sesiunea din 2014 vor plati 230 lei pentru sustinerea tuturor probelor examenului din acest an

Ultimele știri de la Actualitate