Colecta de produse alimentare, imbracaminte, incaltaminte si asternuturi destinate persoanelor fara adapost din Iasi

Un Coup de Main d’Emmaüs (fundatie infiintata in anul 2001 la Iasi, care are ca scop incluziunea sociala a persoanelor adulte fara adapost, prin intermediul unor proiecte diverse: centru de adapost, magazin etc.) organizeaza timp de doua saptamani, in parteneriat cu Institutul Francez Iasi, o colecta de produse alimentare (cele neperisabile fiind prioritare), imbracaminte, incaltaminte si asternuturi destinate persoanelor fara adapost Iasi.

Actiunea va incepe joi, 26 februarie, de la ora 18.00. In Galeria Fondane a Institutului Francez Iasi va fi organizata la aceeasi ora proiectia filmului „Mariage à Mendoza” de Edouard Deluc (comedie dramatica, 1h34 min., 2013). Filmul va fi subtitrat in limba romana, iar intrarea va fi gratuita.

Inainte si dupa vizionarea filmului, diversi membri si reprezentanti ai fundatiei se vor afla in sala pentru a face o prezentare a activitatilor pe care le desfasoara si a raspunde la intrebarile publicului.
Institutul Francez Iasi va sustine aceasta actiune umanitara timp de doua saptamani (pana joi, 12 martie), servind ca punct de colectare.

Lasă un răspuns

Your email address will not be published.

ARTICOL PRECEDENT

Intoleranta la gluten, o afectiune cu tot mai multe victime

URMĂTORUL ARTICOL

Incendiu la singurul hotel de cinci stele din Iasi

Ultimele știri de la Comunicate de presa