ULTIMĂ ORĂ:

Colegiul „Costache Negruzzi” Iasi a fost desemnat castigatorul competitiei „Smart Classroom”. Vezi detalii

Colegiul „Costache Negruzzi” Iasi a fost desemnat castigatorul competitiei „Smart Classroom”. Vezi detalii
Citit : 7 views Comentariu

 

 

 

Colegiul „Costache Negruzzi” Iasi a fost desemnat castigatorul competitiei „Smart Classroom”, in urma celor peste 1.300 de voturi primite pe Facebook si a deciziei Comitetului de jurizare, constituit din reprezentanti Samsung, reprezentanti ai Ministerului Educatiei Nationale (MEN), reprezentanti ai mediului academic iesean si reprezentanti ai Inspectoratului Scolar Judetean (ISJ) Iasi.

 

 

Samsung Electronics Romania, in parteneriat cu MEN, va inaugura cea de-a treia clasa digitala din tara in cadrul Colegiului „Costache Negruzzi” din Iasi. Elevii ieseni au fost provocati sa-si dovedeasca abilitatile digitale si creativitatea printr-un material video de doua minute, in care au aratat de ce liceul lor merita sa beneficieze de o solutie completa destinata invatamantului digital – Smart Classroom.

 

Smart Classroom este un proiect educational ce ofera o solutie digitala de invatare completa, care include atat suport hardware si software, cat si continut digital adaptat curriculumului recomandat elevilor de liceu. Cursul a fost dezvoltat de catre Junior Achievement, iar digitalizarea cursului in format HTML a fost facuta de Read Forward. Conceptul Smart Classroom faciliteaza comunicarea in timp real dintre profesori si elevi si are la baza dotari de top in materie de tablete, E-Board-uri, Smart TV si laptop-uri. În plus, solutia digitala incurajeaza si schimbul de experienta cu alte licee printr-o platforma cloud.

 

bzi.ro