Compania portugheza Sonae Sierra si dezvoltatorul irlandez Caelum Development au anuntat din nou inceperea constructiei centrului comercial ParkLake din cartierul Titan din Bucuresti

 

 

 

Un nou mall in Bucuresti

 

Noul termen prezentat este luna decembrie, în condiţiile în care a fost obţinuţa autorizaţia de construcţie, informează incont.ro.

ParkLake Plaza va fi amplasat pe Bulevardul Liviu Rebreanu, langă Parcul Titan, din sectorul 3, pe un teren de 8,2 hectare, achizitionat de Caelum Development în 2006.

 

Centrul comercial, cu o suprafaţă totală de 70.000 metri pătraţi, 200 de magazine şi 2.600 de locuri de parcare, urmează să fie deschis în 2016, după investiţii de 180 de milioane de euro, potrivit unui comunicat al dezvoltatorilor.

 

ParkLake Plaza va include o zona de restaurante internationale cu peste 20 de unitati, un multiplex Cinema City cu 16 sali, un hipermarket Cora cu o suprafata de 15.000 mp, Pure Fitness, Flanco, Douglas, Zara Home si mai multe magazine de moda precum H&M, Mango, Zara, OYSHO, Pull & Bear, Stradivarius si Massimo Dutti, Bershka.

 

Centrul va oferi si o varietate distincta de activitati de timp liber si sporturi aflate în legatura cu parcul Titan.

 

 

 

 

 

 

Lasă un răspuns

Your email address will not be published.

ARTICOL PRECEDENT

Veste proasta pentru soferi – cresc amenzile! In 2014 cea mai mica amenda rutiera va ajunge la 180 de lei

URMĂTORUL ARTICOL

BNR a decis sa reduca dobanda cheie la un minim de 4% incepand cu 6 noiembrie

Ultimele știri de la Economic