Concert al Filarmonicii si Teatru de papusi, in acest week-end, la Palas

Şi în acest an, ansamblul Palas îşi va răsfăţa clienţii cu cele mai frumoase evenimente. 2015 debutează cu un spectacol de muzică şi balet, dedicat tuturor iubitorilor artelor clasice, în timp ce prichindeii primesc invitaţie la teatru de păpuşi.

În acest sfârşit de săptămână, ieşenii şi nu numai sunt invitaţi să combine sesiunile de cumpărături cu promoţii de până la 70% cu un concert extraordinar al Filarmonicii. Sâmbătă, 10 ianuarie 2015, de la ora 19.00, Palas Mall le oferă melomanilor un spectacol cu totul aparte. Atriumul va găzdui „Concertul de Anul Nou – Wiener Bonbons”, susţinut de orchestra simfonică a Filarmonicii de Stat „Moldova” Iaşi. Sub bagheta dirijorului Adrian Petrescu, talentaţii instrumentişti vor prezenta lucrări de Johann Strauss. Spectacolul va fi unul dinamic, protagonişti fiind şi membrii unui grup de balet de la Colegiul Naţional de Artă „Octav Băncilă” din Iaşi, coordonaţi de prof. Cornelia Ţigănaşu.

Startul întâlnirilor distractive ale prichindeilor cu mult îndrăgitele marionete se dă duminică, 11 ianuarie, de la ora 11.00 şi de la ora 17.00. La scena de lângă brad, cei mici îşi dau întâlnire cu cele mai nostime personaje din poveşti. Spectacolul vesel este susţinut de Teatrul de Păpuşi „Aşchiuţă”.

Sesiunile de cumpărături din prima lună a anului 2015 aduc nenumărate surprize clienţilor Palas Mall. Magazinele brandurilor îndrăgite s-au pregătit pentru sezonul ofertelor de iarnă cu promoţii de până la 70%, pentru ca pasionaţii de shopping să se înnoiască cu ţinute la modă, încălţăminte în tendinţe, accesorii în trend şi seturi de răsfăţ.

Lasă un răspuns

Your email address will not be published.

ARTICOL PRECEDENT

Peste 500 de elevi sufera din cauza frigului si a zapezii

URMĂTORUL ARTICOL

Europa este sub atacul Rusiei. Ucraina are nevoie de până la 50 de miliarde de dolari

Ultimele știri de la Comunicate de presa