Concurs intern la Directia Generala de Asistenta Sociala pentru Protectia Copilului Iasi (DGASPC)! Angajatii actuali cu o vechime de cel putin trei ani pot participa

 

 

 

Sanse reale de promovare a celor care lucreaza in cadrul Directiei Generale de Asistenta Sociala pentru Protectia Copilului Iasi (DGASPC).

Personalul contractual care se incadreaza in anumite conditii are posibilitatea de anvansare prin participarea la examenul intern organizat de conducerea institutiei. Cei interesati de inscriere trebuie sa fie angajati la DGASPC Iasi de cel putin trei ani in gradul profesional sau in treapta profesionala in care promoveaza si sa fi obtinut calificativul „foarte bine” la evaluarile profesionale individuale, cel putin de doua ori in ultimii trei ani. Aceasta posibilitate ofera angajatilor siguranta locului de munca, dar si o crestere sensibila a veniturilor lunare. Cererile de inscriere pentru concursul intern pot fi depuse pana la data de 6 iunie. Examenul consta doar in proba scrisa, dupa urmatoarea programare: 13 iunie angajatii Complexului de Servicii Comunitare Bogdana, 16 iunie angajatii din Harlau, 17 iunie cei din Targu Frumos, 19 iunie angajatii din Cozmesti, 20 iunie angajatii din Popricani si pe 24 iunie angajatii din Pascani, Mircesti si Verseni.

 

bzi.ro

 

 

 

Lasă un răspuns

Your email address will not be published.

ARTICOL PRECEDENT

Atentie! Fumatul ar putea fi interzis in spatiul public

URMĂTORUL ARTICOL

Atentie! Incepand cu 1 iulie 2014 intra in vigoare pachetul de servicii medicale de baza! Vezi ce cuprinde

Ultimele știri de la Actualitate