Consiliul Local din Pungesti, Vaslui, a decis, cu unanimitate de voturi, organizarea unui Referendum, pe data de 24 noiembrie, in localitate, privind interzicerea exploatarii gazelor de sist

Consiliul Local din Pungesti, Vaslui, a decis, cu unanimitate de voturi, organizarea unui Referendum, pe data de 24 noiembrie, in localitate, privind interzicerea exploatarii gazelor de sist prin fracturare hidraulica.

Pe ordinea de zi a mai fost un proiect de hotarare, privind revocarea unei alte hotarari de Consiliu Local din 17 octombrie, privind exploatarea gazelor. Aceasta a fost respinsa. Totodata, satentii prezenti la sedinta de CL au cerut si revocarea din functie a primarului, acesta nefiind prezent, nici de aceasta data la fata locului, sedinta fiind condusa de viceprimar.

 

„Sedinta trebuia sa aiba loc la Primarie, insa cum afara erau peste 250 de sateni care doreau sa asiste la discutii, s-a stabilit ca aceasta sa aiba loc la Caminul Comunal. Desi proiectul cu revocarea primarului nu a avut cum sa fie introdus acum pe ordinea de zi, peste 50% din cei prezenti cer demiterea lui. A fost aprobat referendumul pentru 24 noiembrie, oamenii fiind multumiti ca au reusit sa faca acest lucru”, a spus Dumitru Badragan, presedintele Consiliului National al Partidului Ecologist Roman.

 

bzi.ro

Lasă un răspuns

Your email address will not be published.

ARTICOL PRECEDENT

Personalitati ale Iasului (7) – Ion Ionescu de la Brad

URMĂTORUL ARTICOL

Doua monumente importante din Iasi vor fi refacute ca urmare a demersului Directiei Judetene pentru Cultura, Culte si Patrimoniu Cultural National Iasi. Este vorba despre Crucea lui Ferentz si bustul lui Ion Creanga

Ultimele știri de la Actualitate