lucrari_iasi_botosani

Constructorul drumului Iasi-Botosani va fi desemnat saptamana viitoare. Proiectul de reabili­tare a DJ 282, 282 B si 282 C Iasi-Tiganasi-Vladeni-Si­pote-Plugari a ajuns in faza licitatiei electronice

Constructorul drumului Iaşi-Botoşani va fi desemnat săptă­mâ­na viitoare. Proiectul de reabili­tare a DJ 282, 282 B şi 282 C Iaşi-Ţigănaşi-Vlădeni-Şi­pote-Plugari a ajuns în faza licitaţiei electronice.

Constructorul drumului Iaşi-Botoşani va fi desemnat săptă­mâ­na viitoare. Proiectul de reabili­tare a DJ 282, 282 B şi 282 C Iaşi-Ţigănaşi-Vlădeni-Şi­pote-Plugari a ajuns în faza licitaţiei electronice.

„Nu a fost stabilită încă data exactă a licitaţiei. Ea va avea însă loc până la sfârşitul săptă­mânii viitoare“, a declarat purtătorul de cuvânt al Consiliului Judeţean, Marius Pârciu.

Proiec­tul vizează refacerea a 42,8 km de drum judeţean, reabilitarea a cinci poduri şi construirea a două po­duri noi. Valoarea estimată a contractului se ridică la 56,1 milioane de lei fără TVA, respectiv 69,5 mi­lioane de lei, inclusiv TVA. Lu­cră­rile ar urma să dureze maximum 16 luni de la data ordinului de începere a lucrărilor, dar nu mai târziu de data expirării pe­rioadei de valabilitate a contractului de finanţare încheiat între CJ şi Comisia Europeană, respectiv 8 ianuarie 2015.

La licitaţia organizată de CJ s-au înscris opt firme, respectiv Construcciones Rubau SA din Spania, Vega 93 Galaţi, Ted Construct SRL, Construzioni Generali Ferroviarie SpA din Italia, Victor Construct SRL Botoşani, Cast SRL Prahova, Eky Sam Târgu-Frumos şi Tehnic-Asist SRL din comuna Mihai Eminescu, judeţul Botoşani.

ziaruldeiasi.ro

 

Lasă un răspuns

Your email address will not be published.

ARTICOL PRECEDENT

Guvernul a aprobat transformarea in actiuni a creantelor statului fata de Posta Romana. Vezi detalii

URMĂTORUL ARTICOL

Perioada de inscrieri in se­siunea de toamna la admiterea de la Univer­si­tatea „Alexandru Ioan Cuza“ din Iasi s-a incheiat. Vezi care a fost facultatea cu cea mai mare cautare dar si facultatile care au ramas cu locuri disponibile la buget

Ultimele știri de la Actualitate