Contract de aproape 45 de mii de euro pentru vopsirea stalpilor din Iasi

Primaria Iasi incearca sa contracteze in perioada urmatoare serviciile unei firme care sa asigure vopsirea stalpilor din Iasi. Termenul limita de depunere a ofertelor este 23 iunie, la sediul institutiei.

Edilii sunt dispusi sa plateasca 191.700 lei, aproximativ 45 de mii de euro. Reprezentantii primariei sustin ca aceasta suma nu ar acoperi tot necesarul, ci doar pentru o parte din stalpii de iluminat aflati in proprietatea municipalitatii. In total, in domeniul public al municipalitatii se afla aproximativ 14 mii de stalpi de iluminat.

„Ofertantii vor respecta cerintele din caietul de sarcini. Criterii adjudecare: pretul cel mai scazut per total oferta. Ofertantul va prezenta oferta de pret totala in lei fara TVA si atasat acesteia va prezenta oferta pe un singur stalp, ce va include toate operatiunile, materialele si utilajele necesare executarii lucrarii. Stabilirea ofertei castigatoare se realizeaza numai prin compararea preturilor prezentate in cadrul ofertelor admisibile, fara a fi cuantificate alte elemente. Departajarea ofertelor cu preturi egale clasate pe primul loc se face prin reofertare in plic inchis. Oferta care este declarata castigatoare trebuie sa indeplineasca specificatiile tehnice minime considerate obligatorii asa cum au fost stabilite in caietul de sarcini”, sunt conditiile edililor.

 

 

Sursa: BZI.ro

 

Lasă un răspuns

Your email address will not be published.

ARTICOL PRECEDENT

Finantele iesene au incasat o suma fabuloasa fata de anul trecut

URMĂTORUL ARTICOL

PNL se va opune trocului făcut de clanul Dragnea

Ultimele știri de la Social

Scandal la UAIC Iasi

Conducerea celei mai prestigioase institutii de invatamant superior din Iasi a luat o decizie radicala in