Cristian Ciocan la invins vineri seara (20.12.2013) pe americanul Kevin Johnson intr-un meci la categoria grea, ce a avut loc la Hamburg

 

 

 

CRISTIAN CIOCAN l-a învins pe americanul Kevin Johnson. Născut în acelaşi sat cu Lucian Bute, Pechea, Cristian Ciocan încearcă să îi calce acestuia pe urme. 

 

 

„Mulţumesc. Mamă ştiu că nu te-ai uitat. Te iubesc. Mulţumesc fanilor”, a spus Ciocan la final, în limba română, după ce a mulţumit susţinătorilor şi în germană.

 

Meciul a avut 10 reprize. Cristian Ciocan este deţinător al centurii europene WBO. Românul a câştigat centura WBO în septembrie 2012, când s-a impus în faţa englezului Danny Williams. În 22 februarie, el şi-a apărat centura învingându-l pe ucraineanul Oleksi Mazikin, iar la 23 august şi-a mai apărat o dată cu succes titlul, în faţa norvegianului Leif Larsen.

 

 

 

 

Lasă un răspuns

Your email address will not be published.

ARTICOL PRECEDENT

Astazi, 21 decembrie, cuvintele incrucisate implinesc 100 de ani de cand Arthur Wynne a publicat prima grila

URMĂTORUL ARTICOL

Duminica, 22 decembrie, Corul Academic „Gavriil Musicescu” al Filarmonicii de Stat din Iasi va sustine un concert extraordinar, in premiera, la Palatul de Cultura „Taras Sevcenko” din Ucraina

Ultimele știri de la Sport