ctp

Cristian Tudor Popescu revine la Iasi, sambata 14 decembrie, pentru a participa la o manifestare deosebita organizata la Casa de Cultura a Studentilor

 

 

 

Jurnalistul Cristian Tudor Popescu (CTP) revine la Iasi. Acesta va participa, sambata, 14 decembrie 2013, la o manifestare deosebita organizata la Casa de Cultura a Studentilor (CCS).

„Cunoscutul jurnalist CTP vine la Iasi, la invitatia Clubului Quasar de la CCS, si cu sprijinul primariei, pentru dezvelirea placii comemorative aflate pe frontispiciul institutiei si care ii este dedicata lui Dan Merisca (1957 – 1991). De precizat ca acesta a fost fondatorul UNESCO Quasar, Quasar Dance si Quasar Music. De asemenea, el este fondatorul primului club de break-dance din Romania. Actiunea este programata pe 14 decembrie, de la ora 11.00”, a precizat Gabriel Harabagiu, directorul adjunct al CCS. 

 

Dan Merisca a fost si un scriitor român de science-fiction, fiind autorul volumului „Revolta în labirint”. De asemenea, acesta a publicat numeroase povestiri în antologiile „Alfa” – editura Scrisul românesc din 1983,  „Avertisment pentru linistea planetei” – editura Albatros din 1985, „Nici un zeu în cosmos” – editura Politica din 1985, „O planeta numita anticipatie”, editura Junimea, publicata in 1985 sau „Cronici metagalactice”, realizata la editura Tehnica in 1990.

 

bzi.ro

 

 

 

Lasă un răspuns

Your email address will not be published.

ARTICOL PRECEDENT

Revoltator! Viata si sanatatea unor copii de la o gradinita din Iasi este pusa zilnic in pericol!

URMĂTORUL ARTICOL

Iata ce s-a intamplat pe 12 decembrie in istorie!

Ultimele știri de la Actualitate