isj_iasi

Cristina Valcu, inspector general adjunct la ISJ Iasi, si-a dat demisia! Aceasta si-a exprimat dorinta de a se reintoarce la catedra si la conducerea Colegiului National

Unul dintre cei doi inspectori generali adjuncti ai Inspectoratului Scolar Judetean (ISJ) Iasi, profesorul Cristina Valcu, si-a dat demisia. Aceasta si-a exprimat dorinta de a se reintoarce la catedra si la conducerea Colegiului National.

Unul dintre cei doi inspectori generali adjuncti ai Inspectoratului Scolar Judetean (ISJ) Iasi, profesorul Cristina Valcu, si-a dat demisia. Aceasta si-a exprimat dorinta de a se reintoarce la catedra si la conducerea Colegiului National.

„Motivul pentru care mi-am dat demisia tine de faptul ca mi-am dorit foarte mult sa ma reintorc la scoala pe care am coordonat-o (profesor de Matematica de peste 30 ani – n.r.), anume Colegiul National, si pentru ca tin foarte mult la proiectele derulate acolo. Vreau sa apreciez faptul ca am avut o colaborare de exceptie cu actualul inspector general, prof. dr. Camelia Gavrila”, a declarat Valcu.

La randul sau, sefa ISJ a precizat ca regreta plecarea acesteia, fiind vorba de un colaborator deosebit. „Regretam faptul ca doamna Valcu a demisionat. A fost un om extrem de valoros pentru noi. Am colaborat foarte bine. Si-a dorit foarte mult sa se intoarca la conducerea institutiei pe care a coordonat-o in trecut, tocmai pentru a continua proiectele derulate acolo. Deja demisia este confirmata printr-un ordin de ministru, urmand ca maine (astazi – n.r.), cel mai probabil, sa-l prezentam pe noul inspector general adjunct. La acest moment nu este nici o decizie luata, avem cateva nume pe care le vehiculam pentru aceasta pozitie, insa nu va pot oferi mai multe informatii momentan”, a precizat Gavrila.

Numele vehiculate pentru functia de inspector general adjunct au fost, printre altele, Simona Vranceanu, actual director al Casei Corpului Didactic (CCD), Anda Tanasa, director la Colegiul Tehnic Gheorghe Asachi dar si Ovidiu Ursachi, si el fost inspector general adjunct al institutiei. Aseara tarziu, ministrul Educatie, Remus Pricopie, a decis ca Tanasa sa fie aleasa in aceasta pozitie.

„La acest moment va pot confirma doar faptul ca CV-ul meu a fost solicitat pentru a fi analizat din perspectiva acestei functii. Nu pot sa va spun decat ca sunt extrem de onorata pentru faptul ca numele meu a fost luat in vedere atunci cand a venit vorba de ocuparea pozitiei de inspector general adjunct”, a mentionat noul inspector.

bzi.ro

 

Lasă un răspuns

Your email address will not be published.

ARTICOL PRECEDENT

Actrita Brigitte Bardot i-a trimis o scrisoare deschisa presedintelui Traian Basescu in care isi exprima indignarea cu privire la masurile radicale pe care politicienii vor sa le ia impotriva cainilor fara stapan

URMĂTORUL ARTICOL

Curtea Europeana a Drepturilor Omului a condamnat Romania pentru ca nu a rezolvat problema cainilor vagabonzi din Bucuresti

Ultimele știri de la Actualitate