Cu ce mancare putem bea berea

Iti place sa bei bere si niciodata n-ai stiut la ce mancare este recomandata?

Prima regula în legătură cu preparatele de pui, peşte, salate sau paste este să nu fie ”copleşite”  cu bere, scrie site-ul Men’s Fitness.

În acest caz variantele de bere light sunt mai bune. O German lager sau Belgian Saison alături de pui sau peşte este perfectă (în cazul în care se adaugă  smântănă sau sosuri este nevoie alături de o bere mai plină).

Pastele sunt puţin mai versatile, dar se potrivesc foarte bine cu beri similare precum cele blonde de tip ale, beri din grau germane sau beri americane de tip ale (bere cu fermentare înaltă).

Friptura şi Cabernet-ul sunt clasice, dar şi berile închise le culoare precum cea neagră de tip ale pot echilibra tipurile de carne mai  consistentă.

Este vorba de găsirea unei beri care este echivalentă tipului de carne. Orice carne de vită robustă şi bogată sau alimentele bogate trebui să aibă alături o bere la fel de plină, pentru a se ridica la nivelul acestui tip de carne. Acestea sunt berile închise la culoare de tip porter sau stout.

Berile Germane din grâu merg foarte bine în special cu şunca/jambonul, întrucât dulceaţa berii contrastează cu salinitatea cărnii de porc.

De exemplu, o bucată de şuncă acoperită cu o glazură picantă. Această reţetă foloseşte 5 tipuri de condimente sau cuişoare, ambele potrivindu-se perfect cu notele delicat-picante ale berii de grâu.

Sursa: ZF

Lasă un răspuns

Your email address will not be published.

ARTICOL PRECEDENT

Tu stii de ce ne creste par in nas? Explicatia specialistilor

URMĂTORUL ARTICOL

Fiul lui Ion Ratiu a primit o distinctie din partea reginei Angliei

Ultimele știri de la Monden