Bordea și Cortea, după câștigarea competiției America Express
Bordea și Cortea, după câștigarea competiției America Express

Cum au reușit să câștige America Express Cătălin Bordea și Nelu Cortea?

Cei doi câștigători ai emisiunii America Express, Bordea și Cortea, au dezvăluit recent secretul care i-a adus în posesia trofeului, impresionând mulți fani ai show-ului. Cu toate că au existat multe momente care nu au fost difuzate pe micile ecrane, echipa formată din Bordea și Cortea a reușit să rămână pozitivă și să nu se lase doborâtă de complexitatea cursei.

Dincolo de presiunea fizică, cea mai mare presiune a fost cea de natură psihică. În condiții extreme, fără mâncare și în temperaturi ridicate, toate acestea s-au răsfrânt cel mai mult asupra sănătății mentale a celor doi. Dar, spre deosebire de celelalte echipe, Bordea și Cortea au reușit să se susțină reciproc, oferindu-și sprijin necondiționat. Acest lucru, alături de faptul că nu și-au spus tot ceea ce au gândit în momentele tensionate, pare să fi fost un alt secret pentru buna funcționare a echipei.

„Diferența dintre noi și celelalte echipe a fost, de fapt, susținerea necondiționată pe care și-au oferit-o. Totodată, faptul că nu au spus tot ceea ce au gândit în momentele tensionate, pare să fi fost un alt secret pentru buna funcționare a echipei”, a explicat Bordea.

Cum au trecut peste tensiunile apărute în echipă?

Echipa formată din cei doi comedianți a reușit să gestioneze tensiunile și presiunile prin intermediul umorului, transformând astfel situațiile stresante în momente amuzante.

„În loc să ne certăm că «de ce nu îți iese prostule», nu ziceam, dar gândeam asta. În rest, îi spuneam «hai că poți»”, a explicat Cortea.

De asemenea, cei doi au vorbit despre importanța comunicării în cadrul echipei, menționând că nu și-au permis să se certe și să se supere unul pe celălalt.

„Noi am mai plâns și după ce s-a stins camera. Am avut și niște certuri care nu s-au văzut, dar micuțe. Așa între băieți. Noi nu ne-am certat la modul să ne supărăm”, a spus Bordea.

În concluzie, secretul succesului echipei Bordea și Cortea în America Express a fost reprezentat de o combinație de factori, cum ar fi susținerea reciprocă, simțul umorului, comunicarea eficientă și capacitatea de a gestiona tensiunile și presiunile. Toți acești factori au contribuit la obținerea trofeului, cei doi fiind exemplul perfect pentru mulți alți participanți.

Lasă un răspuns

Your email address will not be published.

ARTICOL PRECEDENT

Circulatia blocata partial in Copou ,Iasi

URMĂTORUL ARTICOL

Avertizare Cod Roșu de vreme rea la munte. Rafale de peste 140 km/h

Ultimele știri de la Monden