Cum isi pot recupera cardurile de sanatate iesenii care le-au primit prin Posta

Începând cu data de 15 ianuarie 2015, Casa de Asigurări de Sănătate Iaşi va elibera cardurile returnate, care nu au fost distribuite prin intermediul serviciilor poştale.
Pentru a veni în sprijinul persoanelor care nu au intrat în posesia cardului naţional de sănătate, Casa de Asigurări de Sănătate Iaşi a realizat suplimentar posibilitatea de programare online pe site-ul CAS Iaşi, pentru a solicita cardul naţional de sănătate. Asiguraţii pot solicita documentul şi direct la sediul Casei de Asigurări de Sănătate Iaşi.
Procedură online se va realiza prin completarea unui formular de programare ce va cuprinde:  numele, prenumele şi CNP-ul, urmând ca persoana care a lansat cererea să primească în timp real un răspuns, ce va conţine numărul de înregistrare a solicitării și dacă acest card de sănătate se află sau nu la CJAS Iaşi precum şi data de la care îl poate ridica.
„În cazul programărilor online, eliberarea cardului naţional de sănătate de către Casa de Asigurări de Sănătate Iaşi se va face titularului, pe baza cărţii de identitate şi a numărului de înregistrare a cererii. Pentru a evita sincopele şi pentru a nu bloca accesul la servicii medicale, CAS Iaşi transmite tuturor furnizorilor de servicii medicale, medicamente şi dispozitive medicale cu care se află în relaţie contractuală, că asiguraţii care din diverse motive nu au intrat în posesia cardului naţional de sănătate şi solicită servicii medicale, pot beneficia de acordarea acestora după data de 01 februarie 2015. De la această dată se va utiliza sistemul cardului naţional de sănătate în paralel cu platforma informatică utilizată în prezent pentru validarea serviciilor medicale şi farmaceutice”, a declarat ec. Robert Dâncă, preşedinte director general al CJAS Iaşi.
Pentru mai multe informații privind eliberarea cardului de sănătate puteți solicita accesând adresa de mail: card.national@cjasis.ro

Lasă un răspuns

Your email address will not be published.

ARTICOL PRECEDENT

O noua editie a Festivalului “Hai la teatru!”, a IX-a

URMĂTORUL ARTICOL

Mihai Eminescu omagiat la BCU Iasi

Ultimele știri de la Social

Scandal la UAIC Iasi

Conducerea celei mai prestigioase institutii de invatamant superior din Iasi a luat o decizie radicala in