Cum sa scapi de grasimea de pe burta

Cercetatorii de la Universitatea din Pennsylvania au ajuns la concluzia ca migdalele ne ajuta sa scapam de grasimea de pe burta si de pe coapse.

Consumul unui pumn de migdale pe zi, aproximativ 50 de grame, reduce drastic sansele unei morti premature, imbunatateste functiile inimii, scade colesterolul si ne ajuta sa scapam de grasimea in exces.

Conform medicului Claire Berryman, cea care a condus aceasta cercetare, migdalele sunt remediul ideal pentru a ne feri de bolile cardiovasculare, dar si pentru a ne accelera metabolismul. Vitaminele, mineralele, proteinele si fibrele din migdale suprima apetitul in exces si ne redau starea de vitalitate, in momentele de oboseala.

Specialistii recomanda consumul zilnic de migdale, in cantitati mici, mai ales persoanelor care vor sa slabeasca sanatos. Inca nu se stie cum actioneaza exact substantele nutritive din migdale, dar cert este ca, in urma mai multor studii, s-a dovedit faptul ca ele ajuta foarte mult in reducerea masei abdominale, dar si in reducerea volumului de gasime de pe coapse.

 

 

sursa:unica.ro

Lasă un răspuns

Your email address will not be published.

ARTICOL PRECEDENT

Programul Teatrului Luceafaru Iasi pentru aceasta saptamana

URMĂTORUL ARTICOL

8 greseli care iti distrug parul

Ultimele știri de la Monden