Cupa Prieteniei Bergenbier revine la Iasi

Începând de vineri, 19 iunie, Iașiul va găzdui meciurile din etapa locală a Cupei Prieteniei Bergenbier, cea mai mare competiție de fotbal între prieteni. Pe terenul special amenajat de către organizatori în parcarea Centrului Comercial Felicia, din strada Bucium, 32 de echipe se vor înfrunta pentru un loc în etapa următoare a competiției care îi va aduce pe jucători mai aproape de marele premiu.

În 2014, ieșenii i-au încurajat la unison pe cei de la Magic Iași, echipa care a cucerit Cupa Prieteniei Bergenbier jucând marea finală împotriva Brazilienilor din Cluj, direct pe plaja de la Rio. Pentru al doilea an consecutiv, Bergenbier le oferă pasionaților de fotbal din Iași prilejul de a trăi adevărată atmosferă a unei competiții. Se anunță meciuri interesante pentru echipele calificate, toți jucătorii sperând să le calce pe urme celor de la Magic Iași și să păstreze trofeul din acest an tot la Iași.  

Iașiul este cel de-al nouălea oraș care-și va alege în această saptămână reprezentanții pentru Turneul Regional care se va disputa la toamnă. Până în acest moment, la Cupa Prieteniei Bergenbier, sunt peste 1.000 de echipe formate și peste 16.000 de jucători înscriși care sunt așteptați să se lupte pentru un loc în etapa superioară a competiției.

Toți iubitorii sportului rege sunt așteptați să petreacă trei zile pline de fotbal între prieteni, goluri spectaculoase și bere rece ca gheața. Concurenții sunt determinați să păstreze trofeul la ei în oraș și luptă pe teren având un singur scop – câștigarea marelui premiu. Câștigatorii din acest an ai Cupei Prieteniei Bergenbier vor merge în Franța, în 2016, să urmărească live fotbalul spectacol.

Meciurile din parcarea Centrului Comercial Felicia se vor desfășura în perioada 19 – 21 iunie, în format eliminatoriu. Fiecare meci programat se va disputa între 2 echipe compuse fiecare din maxim 10 jucători (dintre care 5 jucători și portarul sunt admiși concomitent pe teren ) pe durata a două reprize a câte 20 de minute.

Tabloul de joc este disponibil aici: https://cupaprieteniei.bergenbier.ro/cupa-prieteniei-bergenbier/in-orasul-tau/program/iasi

Echipele de prieteni înscrise șicomponența acestora poate fi consultată pe site-ul competiției: https://cupaprieteniei.bergenbier.ro/cupa-prieteniei-bergenbier/in-orasul-tau/echipe-calificate/iasi

Meciurile se vor desfășura după următorul program:   

          Vineri, 19.06 – începând cu ora 13:00

          Sâmbătă, 20.06 – începând cu ora 9:00

          Duminică, 21.06 – începând cu ora 9:00

La teren sunt așteptați toți iubitorii fotbalului pentru a-și încuraja favoriții!

Mai multe informații găsiți pe www.cupaprieteniei.ro

Lasă un răspuns

Your email address will not be published.

ARTICOL PRECEDENT

Pe 1 iulie 2015 se deschid noi linii de finantare pe PNDR 2014 – 2020

URMĂTORUL ARTICOL

Vlasov, cinci ani de puscarie cu executare!

Ultimele știri de la Comunicate de presa