ULTIMĂ ORĂ:

Curtea de Apel Bucuresti a amanat pentru 4 martie anuntarea sentintei in Dosarul Transferurilor, data la care este posibila o surpriza

Curtea de Apel Bucuresti a amanat pentru 4 martie anuntarea sentintei in Dosarul Transferurilor, data la care este posibila o surpriza
Citit : 7 views Comentariu

 

 

 

DOSARUL TRANSFERURILOR. Catalin Ciubota, fostul avocat al LPF, a declarat ca judecatorii pot cere inca o data mai mult timp pentru a delibera.

 

 

„In procesul de luare a unei decizii, oricine poate inchide dezbaterile, poate amana pronuntarea, doar in momentul in care considera ca nu este pe deplin lamurit. Este in prerogativa acestora sa amane pronuntarea pana cand cred ca aunt pe deplin lamuriti. A fost o solutie pe care completul si-a asumat-o. Data fiind complexitatea cauzei, este o decizie normala. Nu este o decizie usor de luat. De principiu este posibila o noua amanare. Este o prerogativa a judecatorului”, a avocatul Catalin Ciobota la Sport Total FM.

 

Curtea de Apel Bucuresti a anuntat ca verdictul in DOSARUL TRANSFERURILOR va fi pronuntat intr-o sedinta publica pe 4 martie, la ora 14:00.

 

„Amanarea se datoreaza nevoii completului de judecata de a mai delibera”, a explicat sefa Biroului de Presa de la Curtea de Apel.

 

Sentinta in DOSARUL TRANSFERURILOR va fi definitiva si executorie, potrivit prevederilor noului Cod Penal.