Cutremurator! Aurelia Ion, studenta moarta in accidentul aviatic din Apuseni, era in anul V la Institutul Medico-Militar din Bucuresti. Ea facea practica la spitalul Fundeni si a plecat ca voluntar impreuna cu echipa de transplant

 

 

 

Studenta moarta in accidentul aviatic din Apuseni, in care pilotul Adrian Iovan si-a pierdut viata, era in anul V la Institutul Medico-Militar din Bucuresti. Ea facea practica la spitalul Fundeni si a plecat ca voluntar impreuna cu echipa de transplant.

 

 

Una dintre cele doua persoane decedate in accidentul de avion din judetul Cluj este o studenta de 23 de ani, de la Institutul Medico-Militar, pe nume Aurelia Ion, potrivit b365.ro. Ea se afla in avion ca voluntar in cadrul programului de transplant.

 

Tanara era din Bucuresti, iar dupa ce i se face autopsia la Alba, va fi adusa in Capitala si depusa la Capela Spitalului Militar.

 

Pe pagina de Facebook a studentei la medicina, se afla un citat din Mahtma Gandhi: „Whatever you do will be insignificant, but it is very important that you do it” (Orice ai face va fi nesemnificativ, dar este foarte important sa faci acel lucru).

 

Colegii ei de la Institutul de Medicina Militara, ca si cei de la Universitatea de Medicina si Farmacie Carol Davila si-au schimbat fotografia de profil cu un patrat negru, in semn de doliu. Mesajele de condoleante ale colegilor au inceput, apoi sa curga.

 

Studenta care si-a pierdut viata, luni, in accidentul aviatic produs in Muntii Apuseni a fost gasita in stop cardio-respirator de catre echipajele care au ajuns la fata locului, avea multiple fracturi si traumatisme si hipotermie severa, a declarat medicul sef al UPU Cluj, Adela Golea.

 

S-a incercat resuscitarea tinerei pe toata durata interventiei de coborare a celorlalte cinci victime, insa manevrele au esuat.

 

 

 

 

Lasă un răspuns

Your email address will not be published.

ARTICOL PRECEDENT

Vezi ce politicieni vor fi prezenti la Iasi, pe 24 ianuarie, la manifestarile organizate de Ziua Unirii Principatelor

URMĂTORUL ARTICOL

In perioada 23 – 24 ianuarie, la Colegiul National Iasi vor avea loc manifestarile ocazionate de Zilele Scolii

Ultimele știri de la Actualitate