ULTIMĂ ORĂ:

Cutremurator! Cadre medicale acuza ca la Spitalul” Anton Cincu” din Tecuci mai multi bebelusi sanatosi au murit in conditii suspecte. Mai mult, gravidele ar fi torturate

Cutremurator! Cadre medicale acuza ca la Spitalul” Anton Cincu” din Tecuci mai multi bebelusi sanatosi au murit in conditii suspecte. Mai mult, gravidele ar fi torturate
Citit : 8 views Comentariu

 

 

 

 

 

 

 

Sub protecţia anonimatului, cadre medicale din Spitalul „Anton Cincu” din Tecuci au dezvăluit lucruri înfiorătoare petrecute chiar sub ochii lor.

 

„Au murit săptamana trecuta doi copii la interval de două zile. Una dintre mămici a fost urmărită toată sarcina de doctorul Assad. Nu a ştiut să intervină când a trebuit, drept pentru care copilul a murit”, a declarat un cadru medical de la spitalul din Tecuci. 

 

Toate acestea, în ciuda faptului că pe tot timpul sarcinii şi chiar înainte să nască, medicul le-a asigurat pe cele două gravide că bebeluşii lor sunt bine. După naştere, femeile aveau să audă altceva. „Asta este, se mai întâmplă să mai moară copilul la naştere şi că este bine că trăiesc ele ca să mai poată face şi alţi copii”, a mai spus cadrul medical. 

 

Una dintre mămici a precizat că a trăit clipe de groază. „Bebeluşul a trăit până în momentul naşterii, pentru că medicul l-a ascultat cu aparatul şi îi batea inima. A fost şi o doctoriţă care era de gardă, a chemat şi doctorul când a încercat să îl facă să respire, dar a plecat spunând că nu era el de gardă. Nu am mai păţit niciodată aşa la naştere. Am trei copii, dar aşa ca acum nu am păţit niciodată. Şi acum mă chinui, am fost şi cusută şi stau numai în pat”, a spus pacienta Lăcrămioara Niţă. 

 

Şi acuzaţiile asupra medicului Assad Mahomed nu se termină aici. Doctorul, care este şi şeful interimar al secţiei Obstetrică Ginecologie, este acuzat de practici violente în timpul consultului. O pacientă a depus plângere penală împotriva lui, după ce a fost tratată ca un animal, povesteşte ea.

 

Nu sunt însă singurele mari probleme din Spital „Anton Cincu”. Există mari semne de întrebare privind corectitudinea cu care se folosesc banii pentru aprovizionarea spitalului. Echipa România TV a intrat în posesia unui document care arată că pe o banală oală de şase litri s-a cheltuit 500 de lei, iar una de 10 litri a fost cumpărată cu 1.000 de lei.

 

Managerul spitalului a spus că acuzele nu sunt de luat în seamă, pentru că vin din partea unor oameni cu studii medii. „Aici, în spital, avem medici foarte buni, avem asistenţi foarte buni şi ceea ce anumite cadre încearcă să facă nu denotă decât că este rea-voinţă din partea anumitor angajaţi şi bănuiesc că sunt cu studii medii şi nu sunt cei reprezentativi”, a declarat managerul spitalului „Anton Cincu” din Tecuci, Teodor Negru.

 

Primarul oraşului Tecuci, în subordinea căruia se află Spitalul „Anton Cincu”, a declarat că va lua măsuri severe care pot ajunge până la demiterea managerului, dacă toate acuzaţiile se adeveresc. Medicul Mohamed Assad, nu a dorit sa exprime un punct de vedere şi nu a vrut să dea ochii cu echipa de jurnalişti.

 

romaniatv.net