Cutremurator! O femeie din Iasi a fost prinsa intre usile unui tramvai si a fost tarata cativa metri. Incidentul a avut loc joi seara (12.12.2013) in Podu Ros

 

 

 

O femeie din Iasi a ajuns pe mana medicilor dupa ce a fost prinsa intre usile unui tramvai si a fost tarata cativa metri. Incidentul a avut loc in Podu Ros, chiar in statia din spatele sediului PNL.

Femeia incerca sa coboare din mijlocul de transport in comun, moment in care si-a prins mana in usile tramvaiului si a fost tarata pe refugiul pentru calatori, lasand in urma o balta de sange.

 

Vatmanul vagonului care mergea spre depou le-a povestit politistilor ca toate usile tramvaiului erau inchise, iar bordul ii arata culoarea verde, semn ca poate pleca din statie. Acesta a mai spus ca, in timp ce dorea sa coboare, ieseanca se tinea de bara, iar usile i-au prins mana.

La fata locului s-a deplasat un echipaj SMURD si un echipaj de la politie pentru a ancheta cazul. La testul de alcoolemie facut de politisti a rezultat ca vatmanul nu consumase bauturi alcoolice. Circulatia tramvaielor este blocata de aproximativ 20 de minute pe sensul de mers dinspre Podul Ros spre Podul de Piatra, in statia din Podu Ros fiind blocate trei vagoane.

 

bzi.ro

 

 

 

Lasă un răspuns

Your email address will not be published.

ARTICOL PRECEDENT

Decizie curajoasa a actualei conduceri de la Casa de Cultura a Studentilor (CCS) Iasi. Vezi detalii

URMĂTORUL ARTICOL

Revoltator! Iata cum un mare magazin din Iasi ii inseala pe ieseni

Ultimele știri de la Social

Scandal la UAIC Iasi

Conducerea celei mai prestigioase institutii de invatamant superior din Iasi a luat o decizie radicala in