Cutremurator! Radu Ioja, un pompier din Beclean, Bistrita Nasaud, a fost gasit fara suflare intr-o padure. Prima ipoteza ar fi sinuciderea VIDEO

 

 

 

Radu Ioja avea 29 de ani şi era angajat al Inspectoratului pentru Situaţii de Urgenţă Bistriţa-Năsăud, din 2007. Colegii spun că era un angajat model şi tocmai pentru că nu s-a prezentat la muncă au pornit în căutarea lui.

 

 

„Urma să intre în tura de serviciu marţi dimineaţa însă acesta nu s-a prezentat. Imediat o comisie s-a deplasat la domiciliu şi a constatat că nici membrii familiei nu aveau informaţii cu privire la dispariţia lui”, a declarat Marius Rus, ISU Bistriţa-Năsăud.

 

El a dispărut pe data de 14 aprilie, iar familia a bănuit că ceva nu este în regulă. Sora sa a cerut ajutor chiar şi pe o reţea de socializare.

 

{source}
<iframe width=”540″ height=”315″ src=”http://www.romaniatv.net/embed_iframe.php?id=189304″ border=”0″ scrolling=”no” style=”border: 0px;”></iframe>
{/source}

„Mesaj pentru prietenii lui Răducu: toţi cei care îl cunoaşteţi pe Radu, dacă l-aţi văzut prin apropiere sau v-a sunat în ziua de 14.04.2014, din orice motiv, vă rog să mă anunţaţi. Eu sunt sora lui şi din data de 14.04.2014 nu mai ştim nimic de el”, a scris femeia pe Facebook.

 

Din păcate, peste numai o oră de la acest anunţ, familia avea să primească vestea că Radu a fost găsit mort. „Politiştii au fost sesizaţi cu privire la faptul că o persoană a fost găsită decedată într-o pădure pe raza localităţii Beclenut. În urma cercetărilor efectuate la faţa locului a fost identificat cadavrul unui tânăr de 29 de ani care nu prezenta urme de violenţă”, a declarat Virginia Roşca, Poliţie.

 

Apropiaţii cred în varianta sinuciderii. Mai ales că de un an, de când s-a despărţit de iubită, ar fi căzut în patima jocurilor de noroc şi chiar avea datorii mari. Tânărul nu a lăsat niciun bilet de adio, prin care să-şi explice gestul. Anchetatorii urmează acum să stabilească cauza morţii.

 

 

 

 

 

 

Lasă un răspuns

Your email address will not be published.

ARTICOL PRECEDENT

Tragedie in Vinerea Mare, 18 aprilie 2014, in Petreosani! Doua persoane au murit dupa ce au fost spulberati pe trecerea de pietoni

URMĂTORUL ARTICOL

Atentie ieseni! In aceasta perioada hotii de buzunare fac prapad in oras! Vezi ce trebuie sa faceti pentru a nu fi tinta hotilor de buzunare

Ultimele știri de la Actualitate