ULTIMĂ ORĂ:

Cutremurator! Radu Ioja, un pompier din Beclean, Bistrita Nasaud, a fost gasit fara suflare intr-o padure. Prima ipoteza ar fi sinuciderea VIDEO

Cutremurator! Radu Ioja, un pompier din Beclean, Bistrita Nasaud, a fost gasit fara suflare intr-o padure. Prima ipoteza ar fi sinuciderea VIDEO
Citit : 15 views Comentariu

 

 

 

Radu Ioja avea 29 de ani şi era angajat al Inspectoratului pentru Situaţii de Urgenţă Bistriţa-Năsăud, din 2007. Colegii spun că era un angajat model şi tocmai pentru că nu s-a prezentat la muncă au pornit în căutarea lui.

 

 

„Urma să intre în tura de serviciu marţi dimineaţa însă acesta nu s-a prezentat. Imediat o comisie s-a deplasat la domiciliu şi a constatat că nici membrii familiei nu aveau informaţii cu privire la dispariţia lui”, a declarat Marius Rus, ISU Bistriţa-Năsăud.

 

El a dispărut pe data de 14 aprilie, iar familia a bănuit că ceva nu este în regulă. Sora sa a cerut ajutor chiar şi pe o reţea de socializare.

 

{source}
<iframe width=”540″ height=”315″ src=”http://www.romaniatv.net/embed_iframe.php?id=189304″ border=”0″ scrolling=”no” style=”border: 0px;”></iframe>
{/source}

„Mesaj pentru prietenii lui Răducu: toţi cei care îl cunoaşteţi pe Radu, dacă l-aţi văzut prin apropiere sau v-a sunat în ziua de 14.04.2014, din orice motiv, vă rog să mă anunţaţi. Eu sunt sora lui şi din data de 14.04.2014 nu mai ştim nimic de el”, a scris femeia pe Facebook.

 

Din păcate, peste numai o oră de la acest anunţ, familia avea să primească vestea că Radu a fost găsit mort. „Politiştii au fost sesizaţi cu privire la faptul că o persoană a fost găsită decedată într-o pădure pe raza localităţii Beclenut. În urma cercetărilor efectuate la faţa locului a fost identificat cadavrul unui tânăr de 29 de ani care nu prezenta urme de violenţă”, a declarat Virginia Roşca, Poliţie.

 

Apropiaţii cred în varianta sinuciderii. Mai ales că de un an, de când s-a despărţit de iubită, ar fi căzut în patima jocurilor de noroc şi chiar avea datorii mari. Tânărul nu a lăsat niciun bilet de adio, prin care să-şi explice gestul. Anchetatorii urmează acum să stabilească cauza morţii.