Cutremurator! Un barbat a murit astazi (19.02.2014) intr-un autobuz RATP

 

 

 

„In aceasta dimineata, la ora 5:40, unui barbat in virsta de 72 ani i s-a facut rau in timp ce calatorea pe traseul 41 dinspre Podu Ros spre Copou. S-a solicitat la 112 interventia de urgenta a echipei medicale, iar dupa 45 de minute de resuscitare s-a declarat decesul barbatului. Calatorii autobuzului cu numarul 247 au fost preluati din statia Sala Sporturilor de urmatorul mijloc de transport sosit in zona.

 

 

UPDATE 14:41 – Barbatul, cu varsta de 72 de ani, avea in mana mai multe hartii ce atestau vizite medicale si analize, cel mai probabil acesta aflandu-se in drum spre un centru de tratament. Barbatului i s-a facut rau si s-a prabusit in autobuzul care circula pe traseul 41. Soferul a tras pe dreapta, fiind apelat serviciul de urgenta 112. Medicii au incercat sa-l resusciteze timp de 45 de minute, insa fara succes. 

 

 In cursul acestei dimineti, calatoria cu un autobuz RATP s-a sfarsit tragic pentru un iesean, care si-a pierdut viata chiar in mijlocul de transport. Acestuia i s-a facut rau, iar pasagerii au alertat soferul, care a oprit pentru ca barbatului sa-i fie acordate ingrijiri medicale de prim-ajutor. In urma unui apel la numarul unic de urgente 112 un echipaj medical s-a deplasat la fata locului, insa nu i-au putut salva viata.

 

bzi.ro

 

 

 

Lasă un răspuns

Your email address will not be published.

ARTICOL PRECEDENT

Opis Band aniverseaza Ziua Internationala a Femeii printr-un concert sustinut la Casa de Cultura a Studentilor din Iasi, vineri, 7 martie 2014

URMĂTORUL ARTICOL

Descoperire inedita facuta de arheologica la Iasi! Vezi detalii

Ultimele știri de la Actualitate