Cutremurator! Un barbat din Braila a fumat ultima tigara si s-a sinucis pe calea ferata din cartierul Lacu Dulce! Momentul a fost filmat de camerele de supraveghere

 

 

 

Locul ales de bărbat pentru a-şi pune capăt zilelor este bariera de la trecerea cu calea ferată din cartierul brăilean Lacu Dulce, unde în ultimii ani aproximativ douăzeci de persoane s-au sinucis în acelaşi mod, potrivit Agerpres.

 

Pe camerele video monitorizate de Poliţia Locală Brăila se vede cum bărbatul stă şi fumează aproape de calea ferată, iar în momentul în care trenul se apropie se aşează cu faţa în jos între liniile de tren.

„Circulaţia a fost întreruptă timp de 30 minute. Cercetările la faţa locului sunt desfăşurate de o echipă de la Poliţia Transporturi. În cauză s-a întocmit dosar penal”, a declarat purtătorul de cuvânt al IPJ Brăila, inspector principal Jenel Şogor.

 

Acesta este cel de-al treilea caz de sinucidere înregistrat de camerele video amplasate în Brăila, celelalte două având loc în aceeaşi perioadă a anului trecut, tot în acelaşi loc.

 

 

 

 

Lasă un răspuns

Your email address will not be published.

ARTICOL PRECEDENT

Doua tinere din Iasi au fost lovite pe o trecere de pietoni din Pacurari de un barbat care mergea cu viteza! Vezi detalii

URMĂTORUL ARTICOL

Atentie ce carne cumparati! Iata cateva sfaturi atunci cand alegeti carnea

Ultimele știri de la Social

Scandal la UAIC Iasi

Conducerea celei mai prestigioase institutii de invatamant superior din Iasi a luat o decizie radicala in