Cutremurator! Un barbat din comuna Tanacu, Vaslui, si-a injunghiat fratele si apoi a pus sare pe rana!

 

 

 

Bărbatul, în vârstă de 40 de ani, s-a întors acasă cu băutură. Şi-a cinstit fratele, dar mai târziu s-au luat la ceartă. Şi-a pierdut cumpătul, a pus mâna pe un cuţit şi l-a atacat.

 

 

„S-au luat de la băutură. S-au bătut, iar cel mare i-a băgat cuţitul în inimă fratelui mai mic. Erau destrăbălaţi. Când se îmbătau se băteau unul cu altul încontinuu”, a declarat vecinul fraţilor, Mihai Bujor.

 

După ce şi-a înjunghiat fratele, bărbatul a făcut un gest incredibil. Nu numai că nu a chemat ajutoare, dar i-a pus şi sare pe rană. „A pus mâna pe un cuţit aflat pe masă, aplicându-i fratelui său o singură lovitură în piept. Văzând că îi curge sânge a ales o metodă inedită de a opri sângerarea şi i-a turnat sare pe rană”, a declarat procurorul criminalist Alice Ruja.

 

Cei doi fraţi locuiau împreună cu mama lor, ţintuită la pat de o boală gravă. Munceau cu ziua prin sat, dar toţi banii se duceau pe băutură, iar scandalurile între ei se ţineau lanţ.

 

Autorul crimei a fost arestat pentru 30 de zile şi riscă până la 25 de ani de puşcărie.

 

 

 

 

 

 

Lasă un răspuns

Your email address will not be published.

ARTICOL PRECEDENT

In luna martie se implineste un an de la moartea Micai de la Abracadabra! Vezi mesajul emotionant al tatalui Micai Niculescu!

URMĂTORUL ARTICOL

Un accident s-a produs astazi (26.02.2013) in Iasi pe soseaua Arcu! Un tramvai a lovit un autoturism

Ultimele știri de la Actualitate