Cutremurator! Un barbat din Cristinesti, judetul Botosani risca ani grei de inchisoare dupa ce si-a omorat concubina cu o cruzime care i-a socat si pe anchetatori

 

 

 

Un bărbat din Cristineşti judeţul Botoşani a fost trimis în judecată de procurorii Parchetului de pe lângă Tribunalul Botoşani sub acuzaţia de lovituri cauzatoare de moarte şi privare de libertate în mod ilegal, potrivit monitorulbt.ro.

 

 

Crima s-a petrecut în urmă cu mai bine de doi ani şi jumătate, mai exact pe 5 iulie 2011, când Mihai O. de 65 de ani şi-a bătut concubina, Niculina B., până când femeia a decedat. Ridicat de procurori şi arestat preventiv, bărbatul a fost eliberat patru zile mai târziu de magistraţii Curţii de Apel Suceava.

 

La necropsie s-a descoperit că femeia avea mai multe traumatisme la mâini şi la picioare, iar când au stat de vorbă cu apropiaţii celor doi procurorii au descoperit că bărbatul o lega cu sârmă la mâini şi la picioare, până când aceasta se conforma spuselor lui. 

 

 

 

 

 

 

Lasă un răspuns

Your email address will not be published.

ARTICOL PRECEDENT

Tragedie la Suceava! Un sofer de 25 de ani, baut bine, a facut prapad la Suceava, duminica noaptea. Tanarul a pierdut controlul volanului si a lovit in plin o fata de 15 ani dupa care a fugit de la locul accidentului

URMĂTORUL ARTICOL

Romani, iata cum sunteti furati in hiprmarketuri! Vezi detalii

Ultimele știri de la Social

Scandal la UAIC Iasi

Conducerea celei mai prestigioase institutii de invatamant superior din Iasi a luat o decizie radicala in