ULTIMĂ ORĂ:

Cutremurator! Un barbat din Cristinesti, judetul Botosani risca ani grei de inchisoare dupa ce si-a omorat concubina cu o cruzime care i-a socat si pe anchetatori

Cutremurator! Un barbat din Cristinesti,  judetul Botosani risca ani grei de inchisoare dupa ce si-a omorat concubina cu o cruzime care i-a socat si pe anchetatori
Citit : 4 views Comentariu

 

 

 

Un bărbat din Cristineşti judeţul Botoşani a fost trimis în judecată de procurorii Parchetului de pe lângă Tribunalul Botoşani sub acuzaţia de lovituri cauzatoare de moarte şi privare de libertate în mod ilegal, potrivit monitorulbt.ro.

 

 

Crima s-a petrecut în urmă cu mai bine de doi ani şi jumătate, mai exact pe 5 iulie 2011, când Mihai O. de 65 de ani şi-a bătut concubina, Niculina B., până când femeia a decedat. Ridicat de procurori şi arestat preventiv, bărbatul a fost eliberat patru zile mai târziu de magistraţii Curţii de Apel Suceava.

 

La necropsie s-a descoperit că femeia avea mai multe traumatisme la mâini şi la picioare, iar când au stat de vorbă cu apropiaţii celor doi procurorii au descoperit că bărbatul o lega cu sârmă la mâini şi la picioare, până când aceasta se conforma spuselor lui.