politia

Cutremurator! Un barbat din localitatea vasluiana Protopopesti, a fost arestat preventiv pentru viol, dupa ce a fost prins în flagrant de catre polisisti, in timp ce abuza sexual o tanara cu grave afecţiuni medicale

 

 

 

Bărbatul a fost prins de poliţişti în locuinţa părinţilor concubinei în timp ce o viola pe sora iubitei sale, fără ca victima să se poată apăra din cauza problemelor grave de sănătate, potrivit Inspectoratului de Poliţie al Judeţului Vaslui, informează Mediafax.

 

De fapt, poliţiştii au intervenit în urma sesizării făcute de către vecini, care au auzit scandalul provocat de către vasluianul acuzat de viol într-un conflict pe care îl avea cu mama concubinei sale.

 

„După consumarea scandalului, femeia a părăsit locuinţa astfel încât bărbatul de 33 de ani a rămas singur cu sora concubinei sale, cu care a întreţinut raporturi sexuale. Autorul a profitat de imposibilitatea victimei de a se apăra ori de a-şi exprima voinţa, având în vedere gravele probleme de sănătate ale tinerei de 23 de ani”, a declarat purtătorul de cuvânt al IPJ Vaslui, Mihalea Ştraub.

 

Reţinut iniţial pentru 24 de ore, bărbatul a fost prezentat de către procuror în faţa instanţei de judecată, cu propunerea de arestare preventivă.

 

Magistraţii Judecătoriei Vaslui au emis mandat de arestare preventivă pe numele tânărului de 33 de ani sub acuzaţia de viol.

 

 

 

 

 

 

Lasă un răspuns

Your email address will not be published.

ARTICOL PRECEDENT

Atentie! Administratia Fondului pentru Mediu (AFM) va distribui inca 3.000 de tichete pentru persoane fizice, in cadrul Programului Rabla 2013, incepand de joi 14 noiembrie

URMĂTORUL ARTICOL

Iata ce au descoperit cercetatorii americani despre brocoli. Stiai?

Ultimele știri de la Social

Scandal la UAIC Iasi

Conducerea celei mai prestigioase institutii de invatamant superior din Iasi a luat o decizie radicala in