politia

Cutremurator! Un barbat este acuzat ca si-a violat propria fiica, in varsta de numai trei ani. Mama copilei a alertat autoritatile, iar acum barbatul va trebui sa raspunda pentru fapta sa monstruoasa

Mama micuţei le-a povestit poliţiştilor că fostul ei concubin a luat-o pe fetiţă la el. Când a adus-o înapoi a descoperit urmele de agresiune sexuală pe corpul copilei, care i-a povestit la ce a fost supusă de cel care îi este tată.

 

„Fetiţa mi-a spus că a pus-o pe un pat, i-a dat pantalonii jos şi a mângâiat-o”, a povestit femeia.

 

Fetiţa a fost dusă la medic, unde s-a constatat că a fost supusă la un adevărat supliciu. „Am constat trei leziuni. În regiunea vulvară avea o echimoză, o altă echimoză în regiunea sacrată şi o altă leziune la nivelul anusului, o fisură anală”, a explicat medicul care a examinat-o pe micuţă.

 

„În momentul de fata fetita este bine. Se vede că este traumatizată psihic. Am facut un pic de psihoterapie cu ea”, a declarat dr. Nina Valcea Precup, şef secţie pediatrie la Spitalul de Urgenţă din Slobozia.

 

„O femeie in varsta de 27 de ani s-a prezentat la Spitalul de Urgenta din Slobozia cu fiica sa in varsta de 3 ani cu privire la care existau suspiciuni ca a fost agresata sexual. Politia a sesizat de asemnea Directia de Protectie a Copilului in vederea efectuarii unei anchete sociale”, a declarat Andreea Login, purtător de cuvânt IPJ Ialomiţa.

 

Tatăl fetiţei a fost internat într-un spital de boli psihice din Capitală. Dacă se va stabili că bărbatul a avut discernământ în momentul când a comis fapta riscă să ajungă după gratii.

 

 

 

Lasă un răspuns

Your email address will not be published.

ARTICOL PRECEDENT

Trei persoane au decedat, iar alte doua au fost ranite in urma unui accident rutier care a avut loc, sambata (09.11.2013) pe DN 1B, in comuna prahoveana Bucov

URMĂTORUL ARTICOL

CSMS Iasi a castigat cu scorul de 3-1 meciul cu Gloria Buzau din etapa a 13-a a ligii a II-a, ultima a turului

Ultimele știri de la Social

Scandal la UAIC Iasi

Conducerea celei mai prestigioase institutii de invatamant superior din Iasi a luat o decizie radicala in