ULTIMĂ ORĂ:

Cutremurator! Un bebelus de numai trei luni a ajuns la spital cu un traumatism la cap si contuzie in zona fetei din cauza mamei care a scapat un recipient cu solutie peste fata bebelusului

Cutremurator! Un bebelus de numai trei luni a ajuns la spital cu un traumatism la cap si contuzie in zona fetei din cauza mamei care a scapat un recipient cu solutie peste fata bebelusului
Citit : 5 views Comentariu

 

 

 

Un bebelus de numai trei luni a fost transportat la Spitalul Prof. Dr. Nicolae Oblu (Neurochirurgie) din Iasi cu un traumatism la cap si contuzie in zona fetei. Medicii neurochirurgi au decis, dupa efectuarea investigatiilor de specialitate, sa-l transfere pe baietel la Spitalul Sf. Maria din Iasi.

Copilul a venit la unitatea medicala insotit de mama in varsta de 19 ani. Femeia avea mai multe vanatai la nivelul fetei si pe corp. Tanara mama a fost batuta de un unchi. In momentul in care a izbucnit scandalul, mama sugarului avea in mana un recipient cu solutie de spalat geamuri. Cand barbatul a lovit-o, femeia a incercat sa se apere si a scapat recipientul peste fata bebelusului. 

 

„Copilul a fost internat la spital cu un traumatism cranio-cerebral minor si contuzie faciala. Starea de sanatate a sugarului este stabila. Baietelul a fost internat alaturi de mama. Din spusele femeii, copilul a cazut victima, in timp ce unchiul o lovea cu pumnii”, a declarat dr. Lucian Cernahoschi, purtator de cuvant la Spitalul Sf. Maria din Iasi. Tanara mama de 19 ani, din judetul Vaslui, mai are un baietel in varsta de un an si zece luni. Atat primul, cat si al doilea copil, au tati diferiti, barbati cu care mama a trait in concubinaj. Baietelul cel mare este internat de pe 9 decembrie la Spitalul de Copii Sf. Maria din Iasi. Copilul a fost transportat in stare grava la unitatea medicala, dupa ce un vas cu apa clocotita s-a rasturnat peste corpul micutului. Medicii de specialitate au spus ca baietelul va mai ramane o perioada in unitatea medicala si exista riscul sa apara sechele. Copilul a ramas singur in spital, desi in acte figureaza ca fiind internat si concubinul. Insa doctorii nu l-au vazut pe tatal baietelului. 

 

„La internare copilul avea arsuri de gradele II si III pe jumatate din corp, partea stanga de la gat in jos. Arsura a cuprins 19 la suta din suprafata corpului. Este posibil ca acest copil sa ramana cu sechele. Mama este cea care va trebui sa aduca copilul la spital. De asemenea, sugarul va avea nevoie de internari repetate si interventii chirurgicale. Medicul va stabili cand vor fi efectuate aceste interventii. In prezent starea de sanatate a baietelului este stabila. Este pentru prima data cand mama vine la spital. Este posibil sa nu fi avut posibilitati financiare ca sa se deplaseze din Vaslui pana la Iasi pentru a-si vizita copilul. Pe concubin nu l-am vazut in spital”, a declarat dr. Lucian Cernahoschi. 

 

bzi.ro