Cutremurator! Un profesor de educatie fizica de la Colegiul Tehnic „Gheorghe Bals” din Adjud a fost gasit spanzurat in sala de sport a unitatii de invatamant

 

 

 

Un profesor de educatie fizica de la Colegiul Tehnic „Gheorghe Bals” din Adjud a fost gasit spanzurat, in aceasta dimineata, in sala de sport a unitatii de invatamant, cadavrul barbatului fiind descoperit de catre un alt profesor, care mersese la ora impreuna cu elevi de clasa a XI-a.

 

 

Potrivit reprezentantilor Politiei Vrancea, cazul a fost anuntat in aceasta dimineata, in jurul orei 8.00, de catre unul dintre profesorii Colegiului Tehnic „Gheorghe Bals”.

 

„Politistii din Adjud au fost anuntati ca profesorul, in varsta de 36 ani, s-a spanzurat in incinta salii de sport a liceului. Cadavrul va fi dus la Serviciul de Medicina Legala Vrancea pentru necropsie, cercetarile fiind continuate pentru stabilirea cu exactitate a situatiei”, se precizeaza intr-un comunicat al Politiei Judetene Vrancea.

 

Conform unor surse din randul anchetatorilor, cadavrul profesorului Gabriel Ilie a fost descoperit de catre un alt profesor de sport care a mers la sala de sport impreuna cu mai multi elevi de clasa a XI-a.

 

Profesorul nu mai fusese vazut de la jumatatea saptamanii, iar joi mama acestuia anuntase Politia despre disparitia barbatului. Acesta avea trei copii pe care ii crestea singur, cu ajutorul mamei sale, si avea probleme financiare, mai spun sursele citate.

 

Politistii si un procuror se afla la fata locului pentru cercetari.

 

 

 

 

Lasă un răspuns

Your email address will not be published.

ARTICOL PRECEDENT

Teorie socanta in cazul mortii maicutei exorcizate la manastirea Tanacu. Conform unei anchete facuta de jurnalistii de la BBC, tanara a murit din cauza injectiilor cu adrenalina facute de medici

URMĂTORUL ARTICOL

Seful Spitalului din Tecuci, reclamat. Peste 100 de angajati ai spitalului din Tecuci au depus plangeri impotriva conducerii spitalului

Ultimele știri de la Actualitate