ULTIMĂ ORĂ:

Dan Puric vine la Iasi, pe 26 februarie 2014, in cadrul conferintei „De profesie om” care reprezinta prima manifestare din seria intalnirilor de dezvoltare personala in context profesional pe care eJobs le va organiza

Dan Puric vine la Iasi, pe 26 februarie 2014, in cadrul conferintei „De profesie om” care reprezinta prima manifestare din seria intalnirilor de dezvoltare personala in context profesional pe care eJobs le va organiza
Citit : 4 views Comentariu

 

 

 

Traim intr-o lume in permanenta schimbare, cu standarde personale si profesionale dinamice, o lume care ne cere sa fim mai competenti, mai antrenati si mai abili. Statutul de profesionist se castiga in timp si se mentine printr-un proces continuu de invatare.

In acest context si ca o reactie fireasca la cerintele unei piete tot mai competitive, eJobs – site-ul nr.1 in recrutarea online – a lansat seria evenimentelor dedicate dezvoltarii personale in context profesional.

 

Seria evenimentelor eJobs debuteaza, asadar, cu o conferinta si un invitat special: „De profesie OM” – un dialog autentic despre tine, cu Dan Puric. Evenimentul, care va avea loc in Bucuresti pe 19 februarie, la „Restaurant Elisabeta” si la Iasi pe 26 februarie, in cadrul Palas Congress Hall – Sala Verdi, reprezinta prima manifestare din seria intalnirilor de dezvoltare personala in context profesional pe care eJobs le va organiza, pe tot parcursul anului 2014, in principalele orase ale tarii.

 

„Prin participarea la conferinta „De profesie OM”, cu Dan Puric, ne propunem sa provocam publicul la un exercitiu de constientizare a valorilor esentiale. Practic, dorim ca impreuna cu invitatul nostru – maestrul Dan Puric – sa incercam sa redescoperim atat ceea ce suntem, cat si ceea ce vrem sa devenim, facand apel la repere contemporane, dar si la valori autentice, din trecut”, a declarat Ana-Maria Cetatean, Brand Manager eJobs. 

 

Timp de peste doua ore, participantii vor avea ocazia sa analizeze, dintr-o alta perspectiva, lumea in care traiesc, sa dialogheze cu maestrul Dan Puric despre propriile planuri si obiective, dar si despre valori, prin prisma generatiilor din care fac parte fiecare. 

 

Pe 26 februarie, conferinta-eveniment „De profesie OM”, cu Dan Puric va avea loc la Iasi, in cadrul unuia dintre cele mai mari centre de conferinte din tara – Palas Congress Hall.  

 

„Anul acesta ne-am propus sa ne intalnim si cu profesionistii din tara, pe care ii simtim in egala masura constienti de importanta evolutiei lor continue pe plan personal si dornici de un parcurs profesional de succes. In contextul temei si a prezentei maestrului Dan Puric in cadrul evenimentului, alegerea Iasiului a fost una fireasca, fiind una dintre cele mai potrivite destinatii culturale la nivel national”, a mai adaugat Ana-Maria Cetatean. 

 

Fie ca este vorba despre conferinte, training-uri, targuri de cariera sau despre alte forme publice de relationare, evenimentele eJobs se adreseaseza tuturor celor care isi doresc sa evolueze pe plan profesional si personal, reprezentand totodata si locul de intalnire al specialistilor din diverse domenii.

    

Pentru rezervari sau detalii suplimentare despre conferintele eJobs, accesati: evenimente.ejobs.ro