Dana Nicolaescu, sotia lui Segiu Nicolaescu, va implini ultima dorinta a maestrului. Vezi despre ce este vorba

 

 

 

Cu puţin timp înainte să moară, Sergiu Nicolaescu spunea că vrea să mai facă două filme: unul despre Revoluţie, celălalt despre viaţa Mariei Tănase. Scenariul pentru filmul despre îndrăgita interpretă era deja scris şi urma selecţia pentru rolul principal.

 

 

„Va fi interpretată de două actriţe, pentru că avea două vârste diferite. În final la maturitate şi moarte, iar în copilăria, în tinereţe la 15 ani, o fată tânără”, spunea Sergiu Nicolaescu.

 

Regizorul nu a mai apucat să dea viaţă acestui proiect. Soţia lui vrea să îi îndeplinească dorinţa şi, împreună cu regizorul Ioan Carmazan vor realiza acest film. Sergiu Nicolaescu a fost un fan al muzicii cântate de Maria Tănase. Aşa se explică şi faptul că în 1985, când a regizat „Ciuleandra”, s-a inspirat din melodia Mariei Tănase.

 

Potrivit ziarului Libertatea, Dana Nicolaescu a preluat firma de producţie a regizorului, dar şi scenariile de film pe care regretatul regizor nu a mai apucat să le dea viaţă. Apropiaţii femeii au declarat pentru Libertatea că Dana Nicolaescu şi-a făcut birou chiar în vila din Zambaccian, unde locuieşte şi sora regizorului, Iolanda Nicolaescu.

 

 

 

 

 

 

Lasă un răspuns

Your email address will not be published.

ARTICOL PRECEDENT

Au umilit si santajat o colega de liceu cu o serie de poze porno insa au ajuns la inchisoare. Este pedeapsa primita de doua eleve din Husi pentru gestul facut

URMĂTORUL ARTICOL

Doliu in mediul academic iesean! Silvia Otilia Corduneanu, profesor la Universitatea Tehnica „Gh. Asachi” Iasi, a decedat

Ultimele știri de la Cultura