Dana Roba, oprită de socrii să își ia fetițele. A intervenit poliția

După ce a fost externată din spital, Dana Roba a reușit în cele din urmă să-și ia fiicele acasă. Cu toate acestea, socrii ei au refuzat să le lase să plece, ceea ce a dus la implicarea poliției în această situație delicată.

În urma incidentului violent în care a fost agresată cu un ciocan de soțul său, Daniel Balaciu, Dana Roba a fost internată în spital în stare gravă. După o intervenție chirurgicală de urgență și o perioadă de recuperare, vedeta a fost externată și s-a întors acasă.

Cu toate acestea, în timpul spitalizării, Dana nu a avut ocazia să-și vadă fiicele. Când a încercat să le ia cu ea acasă, socrii ei au refuzat să le permită să plece. Confruntată cu această situație dificilă, vedeta a decis să ceară ajutorul poliției și a apelat la un avocat pentru sprijin.

“Părinții soțului nu au vrut cu niciun chip să-i dea fetele, motiv pentru care am solicitat intervenția poliției. Doar după sosirea unui echipaj de poliție, bunicii au acceptat realitatea și au permis fetițelor să plece cu mama lor”, a explicat avocata Laura Brehar

După intervenția autorităților și a poliției, bunicii fetelor au fost obligați să le lase să plece cu mama lor. Astfel, Dana Roba a reușit să-și reunească familia și să le aibă pe fiicele ei în preajma ei.

Pe rețelele sociale, Dana Roba a făcut primele declarații după acest episod tensionat. Ea a vorbit despre necesitatea a trei intervenții chirurgicale suplimentare pentru a-și reveni complet în urma rănilor suferite. În această perioadă, vedeta va fi nevoită să-și ia o pauză de la activitatea sa profesională, deoarece ambele mâini sunt în ghips și necesită timp pentru vindecare.

Cu toate acestea, Dana Roba rămâne puternică și determinată să se recupereze complet. Chiar dacă va trebui să facă față unor provocări și obstacole în perioada următoare, vedeta se concentrează pe bunăstarea sa și pe fericirea fiicelor sale, fiind recunoscătoare pentru sprijinul primit din partea susținătorilor săi.

“Acum mă refac ușor și mai am nevoie de încă 3 operații chirurgicale. 2 pentru reconstrucția feței și una la mâna dreaptă, pentru că am toate degetele rupte și am ambele mâini în ghips. Regret amarnic și sunt foarte necăjită că nu pot lucra”, a transmis aceasta pe pagina sa.

De asemenea, Dana Roba consideră că este o binecuvântare faptul că trăiește, iar de acum va lupta pentru fiicele sale. Vedeta a ținut să le mulțumească celor care au susținut-o în aceste momente grele.

“Voi lupta pentru copiii mei și consider că Dumnezeu m-a lăsat o mărturie vie în viață și un exemplu pentru fetițele mele, Chantal și Celine pe care le iubesc enorm de mult. Vă iubesc și mă gândesc la voi. Când mă fac bine voi face un live aici pe Instagram”, a mai spus ea.

Lasă un răspuns

Your email address will not be published.

ARTICOL PRECEDENT

Aglomerație și întârzieri pe drumul E58 între Iași și Vama Sculeni din cauza unui semafor – Galerie Foto

URMĂTORUL ARTICOL

Bacalaureat 2023! Patru note de 10 în județul Iași! Peste 20 la sută dintre candidați nu au promovat examenul

Ultimele știri de la Monden