De boboteaza Iasul va fi impanzit de jandarmi

Cu ocazia Bobotezei, în ziua de 06 ianuarie 2015, 60 jandarmi ieşeni se vor afla în misiune, alături de poliţişti şi poliţişti locali, pentru asigurarea măsurilor de ordine publică cu prilejul slujbei de sfinţire a apei în Iaşi, Paşcani, Târgu Frumos, Hîrlău, Răducăneni şi Podu Iloaiei.

La slujba din curtea Mitropoliei Moldovei şi Bucovinei, eveniment la care participă un număr mare de credincioşi, pentru a se păstra ordinea în jurul recipientelor cu agheasmă se va monta un dispozitiv de protecţie. Accesul în interiorul zonei delimitate pentru a se lua apă sfinţită, se va realiza printr-un culoar special amenajat, intrarea credincioşilor la rând realizându-se pe lângă poarta Sf. Gheorghe.

’’În vederea evitării incidentelor nedorite şi a oricăror situaţii de natură să tulbure ordinea publică, jandarmii ieşeni recomandă cetăţenilor să manifeste răbdare, să aibă un comportament decent şi să respecte indicaţiile forţelor de ordine’’ au transmis reprezentantii Inspectoratului de Jandarmi Iasi.

Lasă un răspuns

Your email address will not be published.

ARTICOL PRECEDENT

15 idei toxice la care trebuie să renunţi pentru a fi fericit

URMĂTORUL ARTICOL

Ieşirea Greciei din zona euro ar avea efecte mai grave ca falimentul Lehman Brothers

Ultimele știri de la Comunicate de presa