ciric

De cand s-a racit vremea, Baza de agrement de la Ciric pare sa functioneze cu doar doi clienti pe zi. Complexul inaugurat primavara trecuta sta mai mult pustiu odata cu inceputul sezonului rece

De când s-a răcit vremea, Baza de agrement de la Ciric pare să funcţioneze cu doar doi clienţi pe zi. Complexul inaugurat primăvara trecută stă mai mult pustiu odată cu începutul sezonului rece.

 

Activitatea din weekendul trecut a fost la pământ, chiar dacă Primăria a deschis recent şi parcul de aventuri cu terenurile de paintball şi zonele de căţărare.

 

În ziua de sâmbătă, complexul de agrement amenajat cu fonduri europene a dus lipsă acută de clienţi. Ieşenii au cheltuit doar 30 de lei pentru a se plimba cu bărcile, ceea ce înseamnă o singură plimbare sau două de câte jumătate de oră. Un alt ieşean a încercat unul din cele trei trasee de căţărare puse la dispoziţie în zona Parcului de Aventuri. Acesta a cheltuit suma infimă de 12 lei. Vremea frumoasă de duminică a mai populat şi parcul de la Ciric. Parcările au rămas însă tot goale. Doar patru maşini au ocupat zecile de locuri de parcare amenajate de Primărie. Încasările de la acestea se ridică la 12 lei. Nici lacurile de la Ciric nu au fost umplute de bărci şi hidrobiciclete. Ieşenii au cheltuit doar 45 de lei pentru a se plimba pe apă. Telescaunul a fost pus în funcţiune pentru circa 25 de persoane. Primăria a avut încasări de 174 de lei de la telescaun, preţurile fiind de 8 lei sau de 5 lei, în cazul studenţilor, pensionarilor sau revoluţionarilor. Proaspăt inaugurate, jocurile de paintaball nu au avut niciun amator în ziua de duminică. În schimb, ieşenii şi-au testat abilităţile fizice în zona de căţărări. Aceştia au adus încasări în valoare de 525 de lei, biletele fiind mai accesibile comparativ cu paintaball-ul. Tarifele variază de la 20 de lei/persoană sau 30 de lei/persoană în weekend. Persoanele cu vârste între 12 ani şi 18 ani, precum şi studenţii şi revoluţionarii plătesc 10 lei în timpul săptămânii şi 12 lei în weekend pentru o oră de joc, sau 15 lei/20 de lei pentru două ore. Şi activitatea din timpul verii a lăsat de dorit. Primăria a strâns până la sfârşitul lunii august doar 326.000 de lei, cu mult sub estimările iniţiale. Municipalitatea a prognozat ca până la sfârşitul anului să strângă 780.000 de lei din încasări.

Preţurile la paintball

Pentru această perioadă, ieşenii au la dispoziţie mai multe jocuri de paintball, precum Swat versus Tero, Împuşcă-l pe căpitan, Capturarea steagului, Salvarea ostaticilor, Apără obiectivul. O oră de paintball va costa 40 de lei în timpul săptămânii şi 60 de lei în weekend. Tariful este valabil pentru o singură persoană şi pentru o încărcătură de 250 de bile. Persoanele cu vârste între 12 ani şi 18 ani, precum şi studenţii şi revoluţionarii beneficiază de reduceri. Aceştia vor plăti 15 lei, de luni până vineri, sau 20 de lei în weekend de persoană. Ieşenii care intră în Parcul de aventură de la Ciric mai au la dispoziţie trei trasee de căţărare, care au grade diferite de dificultate şi care sunt simbolizate de culori distincte. Ieşenii se pot căţăra în copaci, se pot da cu tiroliana sau se pot căţăra pe coardă. Pe lângă acestea, persoanele interesate mai au la dispoziţie bărcile şi hidrobicicletele, plimbările cu telescaunul, precum şi terenurile de minigolf.

ziaruldeiasi.ro

Lasă un răspuns

Your email address will not be published.

ARTICOL PRECEDENT

Iata programul integral al Festivalului International de Literatura si Traduceri (FILIT)

URMĂTORUL ARTICOL

Vorbitorii de limbi nordice – norvegiana, suedeza, daneza – si de olandeza sunt cel mai bine platiti angajati in industria de call center din Romania, pe pozitii de incepatori, cu salarii lunare brute cuprinse intre 1.450 si 1.900 de euro

Ultimele știri de la Actualitate