cristian_harhata

De necrezut! Actorul iesean Cristian Harhata incearca de luni de zile sa isi recupereze banii, dupa ce a facut reclama la produsul de slabit African Mango 24 Day & Night. Vezi detalii

Un actor din Iasi incearca de luni de zile sa isi recupereze banii, dupa ce a facut reclama la un produs de slabit. In luna ianuarie-februarie 2013, Cristian Harhata a interpretat rolul unui barbat gras care a pierdut in greutate dupa ce a luat pastile de slabit African Mango 24 Day & Night.

Un actor din Iasi incearca de luni de zile sa isi recupereze banii, dupa ce a facut reclama la un produs de slabit. In luna ianuarie-februarie 2013, Cristian Harhata a interpretat rolul unui barbat gras care a pierdut in greutate dupa ce a luat pastile de slabit African Mango 24 Day & Night.

Reclama ruleaza pe mai multe posturi de televiziune inca din luna aprilie, dar Cristian Harhata nu a intrat nici acum in posesia banilor. Ca sa plece la Bucuresti sa filmeze, tanarul a imprumutat bani. Imediat dupa terminarea filmarilor, a primit 160 de lei, decontul pentru transport, 110 lei si inca 50 de lei pentru alte cheltuieli. Cel de la care trebuie sa recupereze banii, Iulian Darlau, din Bucuresti, nu i-a mai raspuns la telefon de multa vreme. Acesta l-a contactat pe actorul iesean in luna decembrie 2012 si i-a propus sa joace in reclama pentru promovarea produsului de slabit African Mango 24 Day & Night.

„Am terminat scoala de actorie, sectiunea film, la scoala Pygmalion a doamnei Stela Popescu. Sunt si actor, si cantaret. Am jucat in filme pentru copii la Bucuresti si am o colaborare veche cu Iulian Darlau. Prin intermediul lui am participat la diverse evenimente si am jucat si in alte reclame, si am castigat bani. Nu am avut niciodata probleme cu el cand a fost vorba de bani. A mai intarziat, dar mi-am primit banii. Acum, astept de mai bine de sapte luni sa primesc cei 50 de euro pentru rolul pe care l-am jucat in reclama pentru promovarea produsului de slabit African Mango 24 Day & Night. Nu am incheiat niciun act cu Iulian Darlau pentru aceasta reclama, deoarece il stiu de cativa ani si am mers pe incredere. Filmarile la reclama au durat o ora. Nu au avut probleme cu mine in ceea ce priveste invatarea textului. Am primit 110 lei pentru transport, Iasi – Bucuresti, dus-intors, si inca 50 de lei de la Dragos, patronul firmei care vinde acest produs de slabit. Nu stiu cum se numeste firma. Reclama este difuzata de luni de zile si nu mi-am primti banii. Imediat dupa filmari, Iulian mi-a spus ca imi trimite banii. L-am cautat de nenumarate ori, dar ultimele dati nici nu mi-a mai raspuns. El este producator la sectia film de la scoala Pygmalion”, a declarat Cristian Harhata.

Producatorul a promis ca ii trimite luni banii

Ieri, dupa ce a fost contactat de reporterii cotidianului BUNA ZIUA Iasi, Iulian Darlau a promis ca ii va trimite banii actorului iesean. „Am sa iau legatura cu el ca sa-i trimit banii. Nu eu am fost producatorul. Eu l-am chemat sa faca aceasta reclama, dar nu eu trebuia sa-l platesc. El a primit o parte din bani”, a declarat Iulian Darlau. Tot ieri, acesta a luat legatura telefonic cu Cristian Harhata si i-a promis ca ii va trimite banii luni, 7 octombrie 2013. „M-a sunat dupa ce a vorbit cu dumneavoastra si mi-a spus sa-l sun luni la ora 9.00 si imi va trimite banii. Sper sa se tina de promisiune. Putea sa spuna ca ii trimite maine (astazi – n.r.), daca voia sa-mi trimita banii”, a mai spus Cristian Harhata.

bzi.ro

 

Lasă un răspuns

Your email address will not be published.

ARTICOL PRECEDENT

Un barbat din Vaslui, gropar la Cimitirul „Eternitatea” din municipiu, a fost trimis in judecata de catre procurorii DIICOT pentru trafic de minori si de persoane, fiind acuzat ca a exploatat sexual si prin munca o fata de 14 ani si o tanara de 31 de ani

URMĂTORUL ARTICOL

Atentie ieseni! Autoritatile locale au facut publica lista criteriilor ce vor fi urmate atunci cand se vor acorda ajutoarele de incalzire. Vezi noile reglementari

Ultimele știri de la Social

Scandal la UAIC Iasi

Conducerea celei mai prestigioase institutii de invatamant superior din Iasi a luat o decizie radicala in