cezar_eurovision

De necrezut! Reprezentantul Romaniei la Eurovision, Cezar Ouatu, nu va avea un videoclip la piesa „It’s My Life”. Romania va intra in semifinala a doua a concursului Eurovision pe 16 mai, iar pe 18 va avea loc finala

Piesa „It’s My Life”, cu care Cezar Ouatu va reprezenta România în finala Eurovision 2013, nu va beneficia de un videoclip. Motivul? Lipsa banilor.
„Cezar a susţinut deja un turneu în Olanda, urmează Anglia, Belgia şi Malta. Suntem aproape gata cu pregătirile, acum avem mai multe repetiţii. La filmarea unui videoclip s-a renunţat pentru că acolo putem rula filmarea video din finala naţională, aşa cum au procedat şi alte ţări, anii trecuţi. În plus, mai scutim şi nişte bani”, a declarat Dan Manoliu, șeful delegației României.
Manoliu susţine că și Alexander Rybak, Lena şi Loreen, câştigătorii Eurovision din ultimii ani, s-au prezentat la ediţiile respective tot cu filmările din finalele naţionale, un motiv în plus să le urmeze exemplul. „Important e să ne prezentăm foarte bine şi până acum reacţiile sunt foarte bune. Clipul e mai puţin important”, a adăugat Manoliu.
România va intra în semifinala a doua a concursului Eurovision pe 16 mai, iar pe 18 va avea loc finala.
Piesa „It’s My Life”, cu care Cezar Ouatu va reprezenta România în finala Eurovision 2013, nu va beneficia de un videoclip. Motivul? Lipsa banilor.

’Piesa „It’s My Life”, cu care Cezar Ouatu va reprezenta România în finala Eurovision 2013, nu va beneficia de un videoclip. Motivul? Lipsa banilor.

„Cezar a susţinut deja un turneu în Olanda, urmează Anglia, Belgia şi Malta. Suntem aproape gata cu pregătirile, acum avem mai multe repetiţii. La filmarea unui videoclip s-a renunţat pentru că acolo putem rula filmarea video din finala naţională, aşa cum au procedat şi alte ţări, anii trecuţi. În plus, mai scutim şi nişte bani”, a declarat Dan Manoliu, șeful delegației României.Manoliu susţine că și Alexander Rybak, Lena şi Loreen, câştigătorii Eurovision din ultimii ani, s-au prezentat la ediţiile respective tot cu filmările din finalele naţionale, un motiv în plus să le urmeze exemplul. „Important e să ne prezentăm foarte bine şi până acum reacţiile sunt foarte bune. Clipul e mai puţin important”, a adăugat Manoliu.România va intra în semifinala a doua a concursului Eurovision pe 16 mai, iar pe 18 va avea loc finala.

Lasă un răspuns

Your email address will not be published.

ARTICOL PRECEDENT

Soc! Antrenorul olimpic Radu Ana a fost demis din Federatia Romana de Lupte. Antrenorul de lupte a fost acuzat de doua sportive ca ar fi intrat peste ele in camera si ar fi incercat sa le violeze

URMĂTORUL ARTICOL

Un incendiu puternic, precedat de o explozie, a avut loc, duminica dimineata (21.04.2013), la o terasa de pe soseaua Fundeni

Ultimele știri de la Actualitate