Declaratia socanta a tatalui criminalului care si-a strangulat iubita cu un colier: „Nu cred ca voi avea puterea sa…”

Vizibil afectat de evenimentul care i-a schimbat definitiv viaţa, tatăl lui Eduard Perju, Ion, a declarat, în exclusivitate pentru SPYNEWS, că nu îşi poate reveni din şoc. „Este foarte greu, nu doresc nimănui să fie în pielea mea. Nu plâng doar pentru copilul meu, ci şi pentru pierderea suferită de cealaltă familie. Nu cred că voi avea puterea să îi privesc vreodată în ochi pe părinţii fetei”, a mărturisit, cu voce stinsă, tatăl criminalului.

Eduard Perju a fost arestat preventiv, fiind acuzat că şi-a ucis cu sânge rece iubita de 16 ani, Diana Gugulică. Din primele cercetări a rezultat că Perju făcuse o obsesie pentru Diana, pe care o iubea peste măsură şi a încercat din răsputeri să o facă şi pe ea să simtă acelaşi lucru.
În ziua fatidică, 28 februarie, Eduard i-a dat întâlnire Dianei în Parcul Copou din Iaşi, la ora 15.00. Diana s-a lăsat aşteptată vreme de aproape 30 de minute, iar asta a întărit starea de nervozitate şi gelozie a prietenului ei.

Când cei doi s-au întâlnit, într-un final, amândoi au izbucnit cu reproşuri, ceea ce a dus la o ceartă destul de puternică. Eduard Perju le-a povestit anchetatorilor că Diana dorea să plece, spunând că are treabă în altă parte, însă adolescentul i-ar fi spus: „Dacă eu am putut să te aştept o jumătate de oră aici, poţi şi tu să mai stai cu mine măcar 30 de minute”. Acesta a fost chiar momentul dinaintea faptei oribile. Atunci, Eduard i-a spus Dianei că are să îi ofere un cadou (un colier), după care fata s-a întors cu spatele, pentru a primi darul, fiind strangulată chiar cu respectivul cadou.

 

sursa: spynews.ro

Lasă un răspuns

Your email address will not be published.

ARTICOL PRECEDENT

Mihaela Radulescu a spus tot adevarul! Care este relatia fiului ei cu Dani Otil si Felix Baumgartner

URMĂTORUL ARTICOL

Explicatia facturilor uriase la curent!

Ultimele știri de la Eveniment