Denunturi pe banda rulanta impotriva sotilor Carmen si Gheorghe Dorobat

In cursul zilei de ieri, sotii Carmen si Gheorghe Dorobat au aflat ca vor ramane dupa gratii, in arest preventiv. 
Surpriza a venit atunci cand sotii Dorobat au solicitat cercetarea lor in arest la domiciliu, invocand statutul lor social si cariera profesionala, procurorul scotand la lumina faptul ca studentii au semnat denunturi impotriva fostilor lor profesori.
Concret, studentii care au pus in carnetele lor cate 100 Euro pentru a-si asigura o nota de trecere la „Anestezie Generala”, au semnat denunturi impotriva sotilor Dorobat, sustinand ca au fost constransi psihic sa faca acest lucru. Ei si-au argumentat fapta explicand faptul ca alta sansa nu aveau pentru promovarea examenului. Procurorii DNA au aratat deja ca majoritatea studentilor nu trecusera de examenul practic.
 
Vineri, 30 ianuarie, studentii s-au dus la Spitalul de Boli Infectioase pentru a-i duce fostei managere, Carmen Dorobat, spaga. Examenul urma sa aiba loc in aceeasi zi, la ora 15.00. Studentii s-au perindat prin biroul lui Carmen Dorobat pana la ora 10.30. La 10.35 in biroul ei au intrat procurorii DNA, gasind 18 carnete de student si doua plicuri si suma de 2.000 Euro.
 

Lasă un răspuns

Your email address will not be published.

ARTICOL PRECEDENT

Adevarul despre mezelurile romanesti a iesit la iveala. Ce mancam in realitate

URMĂTORUL ARTICOL

Teparul Mansardelor, Teodor Simileac, a primit 14 ani de inchisoare

Ultimele știri de la Eveniment