ciuhodaru

Deputatul de Barlad, ieseanul Tudor Ciuhodaru, va face parte din comisia speciala privind Rosia Monatana

Medicul iesean Tudor Ciuhodaru va face parte din comisia speciala privind Rosia Monatana.

Medicul iesean Tudor Ciuhodaru va face parte din comisia speciala privind Rosia Monatana.

Deputatul de Barlad a fost ales de PP-DD in aceasta comisie si datorita initiativelor sale legislative prinvind interzicerea utililizarii fracturarii hidraulice in valorificarea gazelor de sist precum si a utilizarii cianurilor in minerit.

„Mi-am respectat promisiunile facute barladenilor facand o lege care condamna la puscarie grea si despagubiri de milioane pe cei care utilizeaza fracturarea hidraulica in valorificarea gazelor de sist. Sunt medic si stiu ce inseamna cancer, seceta si cutremur dar din pacate cei care astazi inca ne mai conduc s-au dezis de promisiunile de campanie.

Tot ei sunt majoritari si in aceasta comisie facuta conform algoritmului polic astfel incat din cei 21 de membri 8 sunt PSD iar 5 sunt PNL . Pana la 1 octombrie se pot depune amendamente la comisia, iar pana la 20 octombrie urmeaza sa fie elaborat un raport asupra proiectului de lege propus de Guvern.

In 21 octombrie, raportul comisiei speciale urmeaza sa intre in dezbaterea senatului, iar pana la 1 noiembrie ar urma sa fie votat in plenul acestei camere. Fractura dintre putere si romani se agraveaza datorita schizofreniei politice a unor lideri care dupa ce in decembrie 2012 le-au luat voturile incearca sa se ascunda azi dupa fustele parlamentului. Puterea USL uita si crede ca si romanii au uitat ca si alt guvern a fost demis pornind de gaze de sist si cianuri. Celor de azi cand si cum le cerem socotela?”, spune medicul iesean.

bzi.ro

 

Lasă un răspuns

Your email address will not be published.

ARTICOL PRECEDENT

Purtatorul de cuvant al Patriarhiei Romane, preotul Constantin Stoica, a reamintit ca Sinodul BOR s-a declarat inca de acum zece ani impotriva proiectului minier de la Rosia Montana

URMĂTORUL ARTICOL

Ioan Daniel Pichiu, taximetristul care a rapit-o pe tanara care lucra la o farmacie din Nicolina, a planuit totul cu trei ore inainte! Vezi detalii cutremuratoare

Ultimele știri de la Actualitate