Derby-ul Steaua – Dinamo este programat pentru sambata 1 martie 2014, pe stadionul Ghencea! Meciul va incepe la ora 21.00 si va fi difuzat de Digi Sport 1

Gruparea roş-albastră a pus în vânzare 25.000 de bilete pentru meciul STEAUA-DINAMO, programat, sâmbătă, 1 martie, pe arena din Ghencea. STEAUA-DINAMO începe la ora 21:00.

 

STEAUA-DINAMO. „Am căzut de acord că singura soluţie este să jucăm acest meci pe Ghencea, pe data de 1 martie. Ca o glumă sau nici nu ştiu dacă ar trebui spus în glumă sau serios, Arena Cluj s-a oferit să ne găzduiască meciul acesta, pentru că au considerat că este cel mai important meci din fotbalul românesc şi ar merita să se dispute pe o arenă foarte mare. Le-am mulţumit frumos şi am considerat că din respect pentru suporterii celor două echipe, meciul trebuie să se dispute în Bucureşti”, a spus Argăseală, la Digi Sport.

 

Valeriu Argăseală a afirmat că în urma discuţiilor avute cu ALPAB, administratorul Arenei Naţionale, s-a stabilit că suprafaţa de joc nu va putea fi recondiţionată până la meciul echipei naţionale cu Argentina, programat la 5 martie. „Am avut o discuţie cu ALPAB în care am căutat să găsim posibilitatea de a recupera terenul în situaţia în care am fi căzut de acord să jucăm pe data de 1 martie. S-a ajuns la concluzia că nu se poate recupera terenul. Dacă noi am fi jucat pe data de 1, terenul nu ar fi putut fi pus la dispoziţia echipei naţionale în condiţii bune până marţi seară, când Argentina va efectua antrenamentul. Din punctul de vedere al beneficiarului nu este justificat, pentru că noi am plătit şi ar trebui să fim primiţi acolo. Din punctul proprietarului, dacă omul îmi spune că nu poate să facă aşa ceva, înseamnă că are nişte motive. Dacă s-ar juca pe data de 1, ar trebui schimbată o zonă foarte mare de teren, ar trebui să facă o investiţie, să se cumpere iarba, care e greu de cumpărat acum”, a completat Argăseală.

 

Lasă un răspuns

Your email address will not be published.

ARTICOL PRECEDENT

Atentie ieseni! UPC angajeaza reprezentanti de vanzari pe tern in Iasi. Vezi daca te califici pentru acest post

URMĂTORUL ARTICOL

Biletele pentru derby-ul Steaua – Dinamo s-au vandut in timp record! 3000 de bilete au fost cumparate in doar 25 de minute. Partida va fi difuzata la Digi Sport 1, sambata 1 martie 2014, de la ora 21.00

Ultimele știri de la Sport