Descoperire EXTRAORDINARA: planta supranumita buretele de slabit

Glucomananul sau konjacul este o plantă minune ce ajută în lupta împotriva kilogramelor în plus. Pe piaţă planta se găseşte sub formă de pudră, comprimate sau diferit preparate, precum tăiţeii Shirataki.

Celebrii dr. Oz şi dr. Pierre Dukan au supranumit planta ”buretele de slăbit”, deoarece are o capacitate de a absorbi lichidele (până la 100 de ori greutatea sa) şi de a se transforma într-un gel care umple stomacul şi înfrânează pofta de mâncare.

Potrivit acestora, efectele glucomananul sunt atât de puternice asupra excesului de greutate, încât persoana care ţine o cură de slăbire pe bază de konjac poate slăbi şi până la 1 kilogram pe zi, ceea ce înseamnă 7 kilograme pe săptămână.  

”Glucomananul poate ajuta în slăbire, din moment ce induce în mod eficient senzaţia de satietate. Fibrele solubile încetinesc digestia şi prelungesc senzaţia de saţietate, ceea ce este un aspect esenţial în orice program de slăbire. Înlocuirea unei mese cu aceşti tăiţei, de exemplu, va opri aportul de fibre, atât de necesar, diminuând, în acelaşi timp, aportul caloric”, a spus dr. Dukan.

Dr. Oz a prezentat efectele pe care comprimatele pe bază de glucomanan le pot avea asupra organismului. ”Persoanele care vor să scape de kilogramele în plus cu pilule de slăbit riscă să îşi pună sănătatea inimii în pericol. Aceste medicamente duc la creşterea tensiunii. Acest aspect nu s-a observat şi în cazul pilulelor ce conţin glucomanan”, a spus medicul.

Pe piaţa din România se găsesc pastile pe bază de glucomanan, iar preţul unui tub de 100 de pastile poate ajunge şi până la 100 de lei. Înainte de a încerca produsul adresaţi-vă medicului pentru o recomandare şi un control medical.

Sursa: Gandul.info

Lasă un răspuns

Your email address will not be published.

ARTICOL PRECEDENT

Fiscul vrea de la banci o baza de date cu toate conturile

URMĂTORUL ARTICOL

Secretarul de stat Maricel Popa, implicat intr-un accident rutier grav

Ultimele știri de la Monden