aplicatie_care_reduce_blocajele_in_trafic

Descoperire pentru soferi! Teste efectuate de Honda arata ca o simpla aplicatie poate ajuta enorm soferii în trafic. Aplicatia de smartphone a amanat cu 6 minute formarea blocajelor in trafic

Compania japoneză Honda a testat cu succes în Indonezia o nouă aplicaţie pentru telefoane mobile care reduce blocajele din traficul auto şi care reduce consumul autovehiculelor. Rezultatele studiilor efectuate în Jakarta au arătat că aplicaţia de smartphone a amânat, în medie, cu 6 minute formarea blocajelor în trafic şi a îmbunătăţit eficacitatea de consum a automobilelor cu până la 22%.
Inginerii de la Honda au colaborat cu cercetători de la Universitatea din Tokyo pentru a desfăşura teste ale aplicaţie între septembrie 2012 şi februarie 2013 pe un drum cu taxă din Jakarta. Aplicaţia de smartphone monitoriza accelerarea şi frânarea vehiculului şi recomanda şoferilor când să reducă viteza.
Compania japoneză Honda a testat cu succes în Indonezia o nouă aplicaţie pentru telefoane mobile care reduce blocajele din traficul auto şi care reduce consumul autovehiculelor. 

Compania japoneză Honda a testat cu succes în Indonezia o nouă aplicaţie pentru telefoane mobile care reduce blocajele din traficul auto şi care reduce consumul autovehiculelor. 

Rezultatele studiilor efectuate în Jakarta au arătat că aplicaţia de smartphone a amânat, în medie, cu 6 minute formarea blocajelor în trafic şi a îmbunătăţit eficacitatea de consum a automobilelor cu până la 22%.

Inginerii de la Honda au colaborat cu cercetători de la Universitatea din Tokyo pentru a desfăşura teste ale aplicaţie între septembrie 2012 şi februarie 2013 pe un drum cu taxă din Jakarta. 

Aplicaţia de smartphone monitoriza accelerarea şi frânarea vehiculului şi recomanda şoferilor când să reducă viteza.

Lasă un răspuns

Your email address will not be published.

ARTICOL PRECEDENT

Povestea Combinatului de Utilaj Greu (CUG) Iasi, de la cea mai importanta investitie din perioada comunista, la o societate care se afla in insolventa

URMĂTORUL ARTICOL

Doliu in mediul academic! Reputatul specialist in psihologie, Andrei Cosmovici, a decedat. Inmormantarea a avut loc sambata (23.03.2013) la Cimitirul Eternitatea din Iasi

Ultimele știri de la Social

Scandal la UAIC Iasi

Conducerea celei mai prestigioase institutii de invatamant superior din Iasi a luat o decizie radicala in