spitalul_de_copii_brasov

Descoperire socanta la Spitalul de Copii din Brasov: bomboane expirate de cinci ani si ceai cu furnici in automatele din spital (VIDEO)

Inspectorii OPC le-au luat pe toate la verificat dupa ce un parinte a reclamat ca in bautura primita pluteau insecte. Contrulul a scos la iveala si alte nereguli.
Cand automatul din holul spitalului i-a dat un ceai plin cu furnici, parintele unui copil internat aici, a mers cu paharul direct la OPC. Inspectorii au inteles repede de ce se intampla asta.
Reprezentantul uneia dintre firmele care detine automate spune ca aparatele sunt igienizate o data la 6 luni. Inspectorii sustin ca aceasta operatiune ar trebui facuta cel putin o data pe luna.
In holul de la intrarea principala a spitalului sunt sase automate de cafea, ceai, ciocolata si bomboane. Acesta din urma le-a oferit inspectorilor o surpriza si mai mare. Produsele expirasera din 2008.
Produsele expirate au fost retrase de la vanzare iar firma detinatoare va primi amenda. In plus, spitalul va rezilia toate contractele astfel ca automatele vor disparea din hol.
Inspectorii OPC le-au luat pe toate la verificat dupa ce un parinte a reclamat ca in bautura primita pluteau insecte. Controlul a scos la iveala si alte nereguli.

Inspectorii OPC le-au luat pe toate la verificat dupa ce un parinte a reclamat ca in bautura primita pluteau insecte. Controlul a scos la iveala si alte nereguli.

Cand automatul din holul spitalului i-a dat un ceai plin cu furnici, parintele unui copil internat aici, a mers cu paharul direct la OPC. Inspectorii au inteles repede de ce se intampla asta.Reprezentantul uneia dintre firmele care detine automate spune ca aparatele sunt igienizate o data la 6 luni. Inspectorii sustin ca aceasta operatiune ar trebui facuta cel putin o data pe luna.In holul de la intrarea principala a spitalului sunt sase automate de cafea, ceai, ciocolata si bomboane. Acesta din urma le-a oferit inspectorilor o surpriza si mai mare. Produsele expirasera din 2008.Produsele expirate au fost retrase de la vanzare iar firma detinatoare va primi amenda. In plus, spitalul va rezilia toate contractele astfel ca automatele vor disparea din hol.

{source}
<iframe src=’http://www.stirileprotv.ro/lbin/video_embed.php?media_id=61311429&section=2&video_section_id=’ frameborder=’0′ style=’width: 400px; height: 350px; scrolling: no;’></iframe>
{/source} 

Lasă un răspuns

Your email address will not be published.

ARTICOL PRECEDENT

Soc! Un muncitor care facea reparatii la o fabrica de mezeluri din Alba a povestit ca a fost martor la fabricarea parizerului, pentru care ingredient de baza era hartia igienica. Barbatul a spus ca porcii vii erau transportati la un loc cu animale moarte

URMĂTORUL ARTICOL

Deputatul PDL Petru Movila critica guvernarea USL pentru modul in care gestioneaza proiectul Autostrazii Iasi-Targu Mures

Ultimele știri de la Actualitate