Despre imobiliare, Ia Iasi: ce puteai sa cumperi cu 60 mii Euro in 2009, si ce oferte ai astazi

La începutul perioadei de recesiune, suma de 60.000 de euro putea fi considerată drept una modestă pentru achiziția unei locuințe, cel puțin în marile orașe.
Astăzi însă, opțiunile sunt semnificativ mai numeroase. Potrivit unei analize realizate de Imobiliare.ro, în această sumă se încadrează apartamente vechi și noi cu până la patru camere în interiorul marilor orașe, precum și vile nou-construite la periferia acestora. Paleta de oportunități este completată de oferte de case de vacanță în zone cu potențial turistic ale țării. 
 
În zona Frumoasa din Iași, un apartament vechi de patru camere are un preț cerut de 60.000 de euro. Acesta este situat la parterul unui bloc cu patru etaje, are o suprafață utilă de 90 de metri pătrați și dispune de boxă de depozitare și trei locuri de parcare în proprietate.
Cu aceeași sumă poate fi achiziționat, în zona Păcurari, un apartament nou-construit, de 120 de metri pătrați utili. Compartimentată în patru camere, unitatea locativă este situată la etajul trei din trei al unui imobil finalizat anul trecut.
În zona Nicolina-Valea Adâncă, o vilă cu trei camere, finalizată anul trecut, are un preț cerut de 59.900 de euro. Locuința dispune de o suprafață utilă de 80 de metri pătrați și teren de 450 de metri pătrați.
 

Lasă un răspuns

Your email address will not be published.

ARTICOL PRECEDENT

Bomba in lumea medicala! Perchezitii la Iasi pentru medicamente false

URMĂTORUL ARTICOL

Cardurile de sanatate, inca mai pot fi ridicate de la CJAS sau de la medicul de familie

Ultimele știri de la Economic