Detalii cutremuratoare in cazul crimei din Galati de acum cateva zile! Barbatul de la Galati, care si-a injunghiat sotia de zece ori si-a planuit cu minutiozitate atacul

 

 

 

Galaţiul a fost cutremurat marţi de o tentativă de asasinat, un bărbat înjunghiindu-şi soţia de mai multe ori ori, în interiorul unui chişc de ziare.

 

Potrivit România TV, atacatorul a aşteptat-o pe femeie să intre la serviciu. A pândit de la depărtare şi când vânzătoarea a primit marfă a mers în spatele chioşcului şi a lovit-o cu un cuţit. Trecătorii au auzit ţipetele disperate şi au sunat după ajutor. Femeia a fost dusă de urgenţă la spital. Medicii spun că a fost înjunghiată de 10 ori şi a pierdut mult sânge.

 

Colegele de serviciu ale femeii spun că viaţa ei era un adevărat calvar. Certurile, bătăile şi ameninţările cu moartea erau la ordinea zilei. În urmă cu o zi, femeia ceruse ajutorul poliţiştilor după un alt scandal. Cei doi au împeună doi copii, iar vecinii lor spun că se certau foarte des, din cauza banilor. Mai mult decât atât, femeia l-a ameninţat în repetate rânduri că îl părăseşte.

 

În ciuda faptului că a fost înjunghiată de zece ori, femeia se află acum în afara oricărui pericol.

 

 

 

 

 

Lasă un răspuns

Your email address will not be published.

ARTICOL PRECEDENT

Universitatea ”Apollonia” din Iasi a primit trofeul de aur al reuniunii organizate de Societatea Europeana pentru Cercetarea Calitatii (ESQR)

URMĂTORUL ARTICOL

Bilant tragic in urma furtunilor din noaptea de marti spre miercuri (10/11 iunie 2014)! Vezi detalii

Ultimele știri de la Social

Scandal la UAIC Iasi

Conducerea celei mai prestigioase institutii de invatamant superior din Iasi a luat o decizie radicala in