Dezvaluiri apocaliptice ale astrologului Pavel Globa! Vezi ce spune despre inceperea celui de al treilea razboi mondial

 

 

 

Astrologul Pavel Globa reaminteste despre una dintre predictiile sale, de acum zece ani, cand a spus ca, in 2014, va incepe cel de-Al Treilea Razboi Mondial, provocat de Rusia, care este o tara blestemata.

Astrologul spune ca Rusia se afla sub „blestemul lui Mihail Lermontov”, scriitor rus nascut la 15 octombrie 1814, un critic inrait al tarismului, care a avut „viziuni intunecate” in privinta Rusiei.

Anul acesta se vor implini 200 de ani de la nasterea marelui scriitor, poet si prozator, si, potrivit astrologului Globa, datele legate de aniversarile si comemorarile sale aduc ghinion Rusiei, care ar putea avea parte de evenimente catastrofale. Globa spune ca, anul acesta, Rusia ar putea provoca cel de-al Treilea Razboi Mondial, iar Ucraina va juca un rol important in acest eveniment. De asemenea, intr-un interviu din 2008, Globa spunea ca intre 2014 si 2020 vom avea parte de cataclisme care vor incepe din Ucraina. Globa mai spune ca Belarus, ultimul bastion comunist din Europa, ar putea sa se uneasca cu Ucraina.

 

Pavel Globa este astrologul care a prezis ca presedintele american Barack Obama va fi asasinat ca si John Fitzgerald Kennedy. El a mai spus ca Al Treilea Razboi Mondial va incepe dupa asasinarea lui Obama. Tot Globa a fost cel care a prezis ca teritoriul Federatiei Ruse va fi impartit intre alte tari si ca un alt barbat va veni la putere in Rusia si va semana cu un tar din Dinastia Romanovilor, iar acest lider va schimba Constitutia Rusiei. Astrologul a mai spus ca sistemul politic si cel economic se vor schimba complet si ca aproape fiecare tara va fi condusa de o femeie, pana in 2020, potrivit romaniatv.net.

 

 

 

 

Lasă un răspuns

Your email address will not be published.

ARTICOL PRECEDENT

Situatie revoltatoare intr-un oras din Romania! Un preot paroh a facut avere impresionanta de pe urma mortilor. Vezi detalii

URMĂTORUL ARTICOL

Iata tot ce trebuie sa stii, conform noului Cod Civil, despre divort!

Ultimele știri de la Social

Scandal la UAIC Iasi

Conducerea celei mai prestigioase institutii de invatamant superior din Iasi a luat o decizie radicala in