violator_jurnalista

Dezvaluiri incredibile despre barbatul care a violat o jurnalista in Capitala: el a iesit din inchisoare acum o luna dupa ce a stat inchis opt ani tot pentru viol. Culmea, a fost eliberat inainte de termen, pentru buna purtare

Bărbatul de 32 de ani ieşise din închisoare în august, cu trei ani înainte de terminarea pedepsei. A fost condamnat pentru viol, lipsire de libertate şi tâlhărie.

Bărbatul de 32 de ani ieşise din închisoare în august, cu trei ani înainte de terminarea pedepsei. A fost condamnat pentru viol, lipsire de libertate şi tâlhărie.

 Comunicativ, implicat în programe educaţionale şi sociabil cu colegii de celulă şi cu gardienii, i-a convins violatorul jurnalistei pe judecători şi pe procurori să-l elibereze din închisoare în urmă cu o lună, informează România TV.

Eliberat pentru bună purtare, a trecut iar la infracţiuni. Prima victimă: o jurnalistă.

„A urmărit-o pe şoseaua Ştefan cel Mare unde, prin ameninţare cu un cuţit a constrâns-o să îl însoţească aproximativ 3 km ameninţând-o în repetate rânduri până în zona spaţiului verde adiacent lacului de Floreasca unde a ameninţat-o şi a obligat-o să întreţină cu el un act sexual”, a declarat procurorul Mihaela Beldie.

Încurajat că poliţia nu l-a prins apoi, şi-a căutat altă victimă. A pus ochii pe secertara unei facultăţi, timp de două zile a urmărit-o pe străzi. Femeia a alertat poliţia, care a reuşit să-l prindă. Bărbatul a fost săltat de acasă.

Hainele găsite la domiciliul său, probele ADN, dar şi identificarea făcută chiar de jurnalistă i-au determinat pe magistraţi să-l aresteze preventiv pentru 29 de zile. Mai grav este că bărbatul a fost monitorizat încontinuu de cei de la Poliţia Capitalei imediat după ce a fost eliberat din închisoare.

 

Lasă un răspuns

Your email address will not be published.

ARTICOL PRECEDENT

O persoana a murit, iar trei au fost ranite intr-un accident rutier, petrecut, marti 17 septembrie, pe drumul european 583, in dreptul localitatii iesene Mircesti, dupa ce soferul unui autoturism a pierdut controlul volanului si s-a ciocnit cu un autotren

URMĂTORUL ARTICOL

Atentie soferi! Comisia MAI ia in discutie posibilitatea de a nuanta pedepsele dure anuntate initial pentru abaterile grave ale soferilor

Ultimele știri de la Social

Scandal la UAIC Iasi

Conducerea celei mai prestigioase institutii de invatamant superior din Iasi a luat o decizie radicala in