ciric_modernizat_tarife

Din acest weekend trebuie sa platiti ca sa va distrati la Ciric. Vezi care sunt preturile

Municipalitatea ieseana a anuntat repararea telescaunului care s-a defectat la cateva zile de la inaugurarea zonei de agrement Ciric. Telescaunul care a costat 6,4 milioane de lei a fost pus ieri in functiune dupa ce specialistii de la producatorul austriac Leitner au remediat problemele aparute la sistemul de franare. Astfel, incepand din acest weekend, la Ciric se termina perioada in care dotarile puteau fi utilizate gratuit. „Doar telescaunul va mai putea fi utilizat gratuit in acest weekend, din cauza faptului ca nu a fost functional in toata perioada 1-10 mai. Luni, telescaunul nu va functiona pentru ca personalul va avea o zi liber. S-a stabilit ca in fiecare zi de marti telescaunul sa fie oprit pentru verificarile tehnice obligatorii”, a declarat viceprimarul Mihai Chirica.
Proiectul european prevede utilizarea unei liste de preturi prestabilite, pe o perioada de cinci ani. Singurele dotari de la Ciric pentru care nu se vor percepe taxe de acces sunt gratarele si pista de biciclisti. Astfel, intrarea la piscina va costa 15 lei pe zi, dupa ce acestea vor fi deschise publicului. O calatorie cu telescaunul va costa 8 lei pentru adulti si 5 lei pentru copii. In ceea ce priveste inchirierea barcilor si hidrobicicletelor, tarifele sunt diferentiate, fiind de 20 de lei pe ora in timpul saptamanii si de 30 de lei/ora in weekend.
Obiectivele care ar urma sa fie finalizate pana in toamna vor putea fi utilizate doar contra cost. Terenul de sport multifunctional va putea fi inchiriat cu 60 respectiv 80 de lei pe ora, in cursul saptamanii respectiv in weekend. Tarifele de acces la terenul de tenis de camp vor fi de 20 de lei pe ora in cursul saptamanii si de 40 de lei in weekend. Tariful de utilizare a meselor de  tenis va fi de 10 lei pe ora in cursul saptamanii si de 20 de lei pe ora sambata si duminica. Cei care vor dori sa intre pe terenul de mini golf vor trebui sa plateasca 50 de lei pe zi, terenul de paintball avand tariful de intrare de 40 respectiv 60 de lei pe ora, ultimul tarif fiind valabil in weekend. Cei care vor dori sa se catare in copacii de la Ciric, cu un echipament special, vor fi taxati cu 20 de lei pe ora de luni pana vineri, tariful din weekend fiind cu 10 lei mai mare.
Utilizarea structurilor gonflabile si a echipamentelor de escaladare va fi taxata cu 40 respectiv 60 de lei pe ora.
Municipalitatea ieseana a anuntat repararea telescaunului care s-a defectat la cateva zile de la inaugurarea zonei de agrement Ciric.

Municipalitatea ieseana a anuntat repararea telescaunului care s-a defectat la cateva zile de la inaugurarea zonei de agrement Ciric. Telescaunul care a costat 6,4 milioane de lei a fost pus ieri in functiune dupa ce specialistii de la producatorul austriac Leitner au remediat problemele aparute la sistemul de franare. Astfel, incepand din acest weekend, la Ciric se termina perioada in care dotarile puteau fi utilizate gratuit. „Doar telescaunul va mai putea fi utilizat gratuit in acest weekend, din cauza faptului ca nu a fost functional in toata perioada 1-10 mai. Luni, telescaunul nu va functiona pentru ca personalul va avea o zi liber. S-a stabilit ca in fiecare zi de marti telescaunul sa fie oprit pentru verificarile tehnice obligatorii”, a declarat viceprimarul Mihai Chirica.Proiectul european prevede utilizarea unei liste de preturi prestabilite, pe o perioada de cinci ani. Singurele dotari de la Ciric pentru care nu se vor percepe taxe de acces sunt gratarele si pista de biciclisti. Astfel, intrarea la piscina va costa 15 lei pe zi, dupa ce acestea vor fi deschise publicului. O calatorie cu telescaunul va costa 8 lei pentru adulti si 5 lei pentru copii. In ceea ce priveste inchirierea barcilor si hidrobicicletelor, tarifele sunt diferentiate, fiind de 20 de lei pe ora in timpul saptamanii si de 30 de lei/ora in weekend.

Obiectivele care ar urma sa fie finalizate pana in toamna vor putea fi utilizate doar contra cost. Terenul de sport multifunctional va putea fi inchiriat cu 60 respectiv 80 de lei pe ora, in cursul saptamanii respectiv in weekend. Tarifele de acces la terenul de tenis de camp vor fi de 20 de lei pe ora in cursul saptamanii si de 40 de lei in weekend. Tariful de utilizare a meselor de  tenis va fi de 10 lei pe ora in cursul saptamanii si de 20 de lei pe ora sambata si duminica. Cei care vor dori sa intre pe terenul de mini golf vor trebui sa plateasca 50 de lei pe zi, terenul de paintball avand tariful de intrare de 40 respectiv 60 de lei pe ora, ultimul tarif fiind valabil in weekend. Cei care vor dori sa se catare in copacii de la Ciric, cu un echipament special, vor fi taxati cu 20 de lei pe ora de luni pana vineri, tariful din weekend fiind cu 10 lei mai mare. Utilizarea structurilor gonflabile si a echipamentelor de escaladare va fi taxata cu 40 respectiv 60 de lei pe ora.

 bzi.ro

Lasă un răspuns

Your email address will not be published.

ARTICOL PRECEDENT

Rapid Bucuresti va juca urmatorul sezon in Liga a II-a! Gruparea giulesteana nu a primit licenta pentru editia viitoare a Ligii I

URMĂTORUL ARTICOL

Gala premiilor UNITER pentru toti iesenii: cei care nu incap in Sala Marea a Teatrului National o vor putea urmari de pe esplanada Teatrului

Ultimele știri de la Actualitate